Přidat komentář

Holky, teda řeknu vám, že dnešek byl u nás doslova jako na houpačce!!!
1. ráno jsem se chystala do města (jela jsem až odpoledne, ale nachystat kabelu, peníze atd. dělám radši včas) a chtěla jsem si vzít peníze z obálky, kam dává manža výplatu. Vida, jsou tam poslední dva tisíce, vzala jsem ticku a jala se zhodnotit stav naší rezervní obálky.... TAM NIC!!!! Hned jsem udeřila na manžela, kde jsou ty prachy,co tam byla (4 tisíce) a on se začal vykrucovat, že potraviny něco stojí (nakupuje, to je pravda), a to a ono... no já jsem pěnila... říkám "tos mi nemohl říct, že z tama bereš???! Já jsem s těmi penězi počítala třeba na autosedačku!!!" A on že je má u sebe, ale není jich už taková částka... no já jsem myslela, že zešílím!!! Já tam odkládám z každé jeho výplaty, aby bylo... a on to takhle likviduje!!! O to nejde, ale jde o to, že nic neřekne!!!! A já s tím počítám!!! Tak jsem byla nasraná jak už dlouho ne... pak za mnou přišel a skoro se omlouval a říkal, že ho na tisícovku vyjdou DVD, co si kupuje za těch 50,- Kč, jak to vychází na stáncích!!! No já šla do kolen!!! Takže jsem mu jasně řekla, že teda takhle to dál nejde. Že si dokoupí Profíky a až to přestane vycházet, tak prostě hotovo šlus. OK, na Profíky koukáme oba a máme to rádi... ale on kupuje filmy, které doma prostě založí a už se na to v životě nikdy nikdo nepodívá!!!! No já myslela, že padnu fakt...

2. náladu z rána dorazila tchýně,když k nám přišla s obědem před půl jednou. Manžel jí totiž o tom Slovensku v sobotu neřekl (schválně, víme proč...), ale včera se na něco ptal svýho bráchy a když spolu byli jenom oni sami dva, tak mu prostě v rámci řeči řekl, že jedeme ne do Jinačovic, ale kamsi k Hodonínu na tu farmu a jak stojí benál u nás na Rohlence, jak se tam najíždí, že tam budeme mít sraz se zbytkem rodiny atd... no a že mu to schválně říká takhle mezi čtyřma očima, že nechce, aby to věděli rodiče. Samozřejmě, můj milej švára první, co udělal, bylo že to vyslepičil svojí matince, takže tchýně k nám dneska naklusala a už mezi dveřma hlásila - Radek říkal, že nejedete do Jinačovic, ale kamsi k Hodonínu... jaktože jste nám to neřekli??? A kdo tam všechno bude??? A co je to za farmu??? A to tam jako maminka pronajala a zaplatila??? A kdo všechno z dědovy rodiny tam bude??? A kdy budete odjíždět?? A kdy se vrátíte zpátky??? A kolik má děda sourozenců?? A budou tam i jiní z jeho rodiny?? A budou tam i jejich děti?? No prostě otázek hned jak při výslechu na kriminálce... ještě tím jejím nepříjemným vlezlým tónem... prostě já jsem jen uvnitř bublala a měla jsem takovou chuť jednu lištit jak manželovi, tak jí!!! A byl by pokoj od nich od obou!!! Marcelka naštěstí spala, protože to bych ještě poslouchala jiné řeči, jak se o ni starat atd. atd... no prostě děs a hrůza!!! Tak jsem do sebe nasoukala rychle oběd, vypravila jsem se, s tchýní strávila povinnou půlhodinku a v jednu hodinu vyrazila na autobus do Brna. Ještěže tak... to bych přišla o nervy. Však jsem manželovi hned z busu napsala SMS, že takhle to teda fakt dál nejde, že prostě doma nic říkat nebude a ať si to teď vyžere hezky sám, co si nadrobil,protože já ten její výslech skutečně absolvovat nehodlám.

Takže jsem fakt byla ráda, že jsem si odjela z domova hezky po nákupech, co jsem potřebovala. Hezky jsem si v klidu všecko prošla a koupila a pak jsem volala akorát manžovi, že už pojedu domů, tak už to potom bylo v pohodě. Doma na mě čekalo příjemné překvapení - manžel skládal Marcelce židličku a Marcinka mu k tomu zdatně sekundovala :-) :one: Tak jsem měla radost :-) Manžel uznal, že jsem se prostě dneska zlobila zcela oprávněně a tak ho napadlo si to trošku takhle odčinit a složil židličku :-)

A ještě větší radost jsem taky měla, když jsem viděla Marcelku jak se sápe na křesílko a hezky klečí!!! Manžel jí přezdívá "tryskomyš" :s: :s: Ona je děsnej rychlík už, jak leze... ale máme z ní doma s manželem velikou radost. Je to takovej náš smíšek ;) Taková naše malá rozumbrada už :-) Málem mi vypíchla prstíčkama obě oči, ukroutila nos a vylámala zuby z pusy :s: Ale hlavně že má pořád co prozkoumávat :one:

Koupila jsem jí protiskluzovou vložku do vany a vaničky - takovou krásnou přisávací žabku :-) Potom pěnové puzzle "Abeceda" - jedno balení o 24 dílech, bude to mít poskládané okolo koberce, co má na hraní, a taky udělané další chodníčky doma... nebude na chladné zemi, což je paráda. Taky jsem koupila sobě kuchařku "Vaříme dětem" a objednala si první díl té kuchařky s názvem "Polívky a kašičky" aneb strava pro kojence a batolata, to budu mít příští týden. A pak takové věci jako blahopřání pro moji babi a dědu k smaragdové svatbě (55 let výročí), jogurty, pečivo... prostě nákup domů. Vracela jsem se z města spokojená, protože jsem sehnala všechno, co jsem potřebovala a doma taky byla dobrá nálada, takže teď je to zase OK :-)

Tak hlavně ať nám to vydrží i přes víkend :one: :-)

Přejeme vám všem krásný a pohodový večer (den... záleží, kdy to zrovna čtete ;) )

Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka