Přidat komentář

Určitě by bylo dobré to konzultovat s lékařem, on ti na to asi předepíše ascorutin (vitamin C+ rutin), což zpěvňuje cévy, dá se koupit i volně v lékárně, ale je dobré aby o tom věděl tvůj lékař. Pokud by tvoje roblémy byly celkové, myslím tím, třeba křečové žíly, otoky nohou, hemoroidy... pak se na to užívá detralex, ten je na recept.
Jinak zastavit krvácení je nejlepší vložit do nosu tamponek GELASPON, je to ttaková hubka, která zastavuje krvácení, ona se jako celá rozmáčí na takový gel, někdy se musí dát i dvě hubky, když to nepřestává, ale zabere to asi ze všeho nejdřív. Pak až to krvácení přestane, tak ty zbytky hubky opatrně vysmrkáš. Mě když začně téci krev z nosu, tak to taky nemůžu nikdy zastavit, třeba i víc jak půl hodiny, ale když mám ten gelaspon, tak to je zázrak. Ale každopádně bys to měla řešit u lékaře, možná i přímo na ORL.
Na ty dásně je nejlepší parodontax pasta, nedoporučuju pravidelné používání lakalut aktiv pasty, dobře stahuje dásně, ale není vhodná na pravidelné dlouhodobější používání. pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka