Přidat komentář

jak uz jsem ti psala, Matyasek je krasny miminko :cc): , faldiky nefaldiky, fakt vypada jako spokojeny miminko, a kdyz nebreci, ze ma hlad, tak se netrap, pristi tyden muze byt ten prirustek jinaci, vyssi, je lepsi se na to divat a hodnotit po delsim cas. useku, treba po mesici... uvidis, co vam rekne na pristi kontrole pani doktorka. Me treba Maty na to jakou mel porodni vahu, nepribyval tolik, a nektery miminka s 3kg porodni vahou nas davno dohonili nebo i predhonili. Ale o tom to neni. Pokud je Maty spokojeny a neplace hlady, pribyva a i doktorka je s vami spokojena (pripadne se vejdete do tech jejich tabulek a grafu), tak se moc netrap. Pockej na pristi kontrolu, uvidis, kdyby se doktorce neco nezdalo, tak te urco upozorni. ;) Navic od toho 3., 4. mesice ty prirustky muzou trosilinku klesat a po pul roce ty mimca obvykle taky tolik nepribyvaji. Rika se, pokud se nepletu, ze v pul roce by melo mimco svoji porodni vahu zdvojnasobit a v roce ztrojnasobit, samozrejme priblizne ;)
A s tema prsama a nalitim/nenalitim, to opravdu neznamena, ze v nich mlicko nebo dostatek mlicka pro toho svyho broucka nemas. :) Neboj :w: Hlavne se nestresuj.
Vsak se muzeme sejit a popovidat, prijde mi, ze jsme na tom s klukama podobne, ikdyz mně prijde, ze Maty faldiky ma, a jsem spokojena jak to je, a hlavne on je spokojeny miminko. A taky bych ti mohla povypravet i o Honzikovi na tohle tema. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky