Přidat komentář

Ježiš tak to ti nezávidím. Ale z toho samého mám taky strach. Mám sice 4 letou dceru, ale do ted se točil svět jen kolem ní, a to od všech ne jen od táty a mámi, ale taky od babičky a dědečka protože je to první vnučka, ale za 2 měsíce se nám má narodit synáček, tak taky přemýšlím, jak to všechno bude.
Co se bavím takhle s kamarádkama, co už 2 děti mají, tak radijou, že do všeho to první dítě zapojovat, a nejlíp když je to holka. Všechno co se týče miminka dělat spolu, ty pujdeš přebalovat malá ti podá plinku kremyk ubrousek apod., ty pujdes koupat a malá ti podá to a to apod.
Já vím, že se mi to asi kecá, mám to teprve před sebou, ale sama to tak zavedu. Když malinkej bude spát, tak se budu věnovat malé, prostě aby neměla na co žárlit. Snad se mi to povede.
Tobě ale držím palce, ale neboj, většina dětí to tak má, zvykne si na to, že tam už nejste jenom pro ní, že tam je ještě někdo navíc se kterým se o vaší lásku musí podělit. V 7 letech je to už velká holčička, dej tomu čas, hlavně bud v klidu. Držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka