Přidat komentář

Ahoj Johanko, já jsem ještě malé břicho, takže nedávám mámě tolik zabrat.. Zatím se tady různě vrtím a převaluju, což mámu vždycky hrozně pobaví - hlavně, když je to v "nevhodnou chvíli", třeba když mluví se svým šéfem v práci. To jí pak případné naštvání rychle přejde a já jen cítím, jak se se mnou třese celé bříško - to z toho, jak se tomu směje a já vím, že je díky mně opět v pohodě ;o)
Když jsme doma a máme na sebe čas, tak si spolu povídáme. Máma mi něco vypráví a já jí na to šťoucháním odpovídám. Občas do mně z legrace taky šťouchne, na což musím samozřejmě taky hned opovědět. Jsme prostě taková sehraná dvojka.
Ale ze všeho nejvíc mám rád, když mi večer před spaním čte pohádku, to tam pak sebou spokojeně melu. Pohádku už mi nejednou četl i tatínek, ale to nám pak máma hned usne, takže to není taková legrace... ;o)
I když je mi tady fajn, stejně se už se těším tam ven, kdy už budu s mámou i tátou pohromadě. Taky se už těším, že mi pak dají nějaké hezké jméno. Nedali si říct, co jsem. Prý chtějí mít překvapení. Zatím mi říkají Pupíček - tak uvidíme, co se ze mně vyklube...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky