Přidat komentář

In reply to by Lenča 87

Ahojky Lenino!
Předem mam velikou radost, že jste oba v pořádku a že se vše povedlo.Veliká gratulace pro oba!!! :qu:

Takže je hlavičkou dolů? :q: :h:
Jsem taky asi byla divná, ale z normálního porodu jsem měla hrozně velkej strach, když při představě že něco o velikosti melounu musí projít velikostí citrónu? :00: Zlatej císař, ale co holka, to jinej názor! Já normálně ještě nerodila, tak nemůžu soudit, ale zase se líp ženská hojí, je to přirozenější i pro mimi, když se na to připravuje samo a ne, že ho někdo vyndá a "sáhne si pro něj". Ale zase neni otlačenej a pro miminko si myslim, že hrozí míň případných kopmlikací,jako jsou třeba kleště apodobně! :O A je fakt, že malá nebyla vůbec otlačená a byla pěkně simatrická,oproti ostatnímmiminkům, co šly přirozeně, ale to je asi normální! :||):
Pohlaví bych si už být Tebou říct nenechala, protože když už jste to vydrželi tak dlouho a nebo vás dr. napínali, tak o to to bude hezčí, až Ti poví, co máte! :c: :qu: Ale uvidíš, třeba se příště prokecnou, znáš doktůrky. :s:

Malá mi taky většinou spinkala na ozvách a budili jsme skoro pokaždý. :'zz): Ale kdepak, měla svojí hlavu! :~!: :'zz): :s:
Měla jsem malou hlavičkou dolů asi od 33 týdne, už si přesně nepamatuju, jakej to byl týden, pak se zase přetočila a pak se zase dala dolů, ale vůbec nic jsem necítila, asi v noci to udělala. Ale moje doktorka mi upozorňovala, že je malá obřík a že by bylo vhodný, kdyby mi jí vyvolali aslespoň ve 39tt , aby prošla alespoň v rámci možností na pohodu a malá aby neměla pět kilo! Už tak odhadovali 4300 - 4600 (+-300g) :? A tak mi napsala doporučení na vyvolání. Tak jsem tam do porodnice přijela a oni, že teda jo, ať za dva dny nastoupím. Tak jsem přijela, celá vyřízená, co mě asi čeká, že vyvolávanej porod prý víc bolí, ale napřed mi přijali a první den, kromě ozev, měření teploty a tlaku se nic nedělo. :n: Druhý den přišel doktor a jak se cítim, tak jsem řikala, že úplně na pohodu, že mi nic neni, žádný otoky, tlak předpisovej a tak, že mi pustí, že nevidí důvod, aby se to vyvolávalo. Takže jsem tam dva dny ležela ve stresu, co se bude dít, zbytečně! :jawdrop: ://: :n: (chudák malá, jestli cítila ten muj stres, tak potěš pánbůh!) :\\:
Termín jsem měla první 3.7., druhej o den později. Jezdila jsem na kontroly co týden a když mi doktorka viděla v porodnici, tak mi řikala, že to ještě necháme! :jawdrop: Nevim, na co čekali, když jsem měla už týden po termínu, snad, jestli bude mít vážně pět kilo???Chtěli udělat i Hamiltona, ale nepovedlo se a nedosáhla tam, ale i tak to bolelo. Ono je to tm pak docela citlivý, jsem si myslela, že neucítim nějaký banální obyčejný vyšetření, ale ejhle. :!k:
No a jedenáctýho, v půl druhý ráno se chtělo asi malej na svět a začali mi malý bolesti. Napřed jsem nemohla od půl druhý spát, tak jsem chodila čůrat, to mi pořád nutilo, pak jsem ještě usnula, pak v půl pátý a to už nešlo, tak jsem šla dát vanu a řikala jsem Míšovi, že je to asi tady. Ale on ten den měl domluveno, že bude pomáhat tátovi na baráku a tak, idkyž nechtěl, jsem ho vyhnala, že se to určitě tak rychle nerozjede a že kdyžtak zavolam a on tady bude během deseti minutek. :///: Nechtěla jsem hekat někde v koutku porodnice, to radši v klídku doma! Celej den se to nechalo zvládnout, hopsala jsem na míči (ten jedinej zabíral) a když přijel, tak jsem mu řikala, že se to asi stupňuje a že pomalu vyrazíme, To už byli čtyři odpoledne! :O
Dorazili jsem na ambulanci na pohotovost na příjem a tam mi dr. řekla, že čekám obříka (děééésná novinka!! ://: ), ale že kdyby nebyla tak veliká, že by mi poslala domů, že nejsem skoro otevřená (já už trpěla celej den, byla jsem hotová) a ona domů??? Já po pěti minutách kontrakce a ona pronesla tohle, jsem myslela, že jí vykastruju! :s: Ale díky velikosti asi měla strach a přijali mi. Tam mi zkoukli tří doktoři a ten poslední mi řekl, co že jako bych chtěla radši, jestli to zkusit normálně a počkáme, jestli se začnu otvírat a nebo císař!Dle velikosti to by prý raději viděli na císaře. (oni je neradi dělají, stojí pro pojišťovnu víc a nechtějí jim už je pojišťovny proplácet, když jich vykazujou moc!) - nechápu naše zdravotnictví!! Ale to je vedlejší!Tak ještě, že to tak dopadlo a měla jsem skoro na výběr, asi sem měla kliku na výbornej personál! V těch bolestech už jsem o císaře prosila a to jsem z něj měla tááákovej strach! Představa, že čekám třeba do rána, jestli se otevřu a pak třeba stejně nic a došlo by na něj stejně, mi děsilo! :jawdrop: Malá jak byla veliká, tak mi udělala tam jakoby špunt a proto voda neodtekla prý a ani zátka hlenová mi neodešla. Nutilo mi to pořád jakoby čůrat, ale nic už nešlo. A žízeň jsem měla hroznou, to už se pak nesmí pít . před operací, aby se nezvracelo.
Natočit ozvy při kontrakcích bylo něco nemožnýho. Jsem se vrtěla jako housenka. No a pak mi řekli, od půl pátý, co mi přijali, že ve 22 hodin si pro mě přijdou a že bude připravenej sál. Tak že předtim uděláme přípravu. (holení, cévkování, zavedení kanily atd.)
Tak já už počítala minuty, aby už bylo konečně 22 hodin a otevřeli se dveře se zřízencem a lůžkem pro převoz a ono pořád nic. Pak přišla sestřička a řikala, že paní přede mnou, co rodila normálně, že jí nastali komplikace a že jí musí fiknout ještě předemnou, ať prý vydržim! :? :jawdrop:
Ale v půl jedenáctý už to přišlo a ve 22:59 h malá plakala a koukala na mě, celá teplounká a naštvaná, že jí budíme z teplouknýho bříška, ale určitě byla taky zvědavá, jak že vypadá mamča a taťka taky z venku a né jenom po hlase a zevnitř. :c:
Týý brďo, jsem se rozepsala, se omlouvam, ale moooc ráda na to vzpomínam a to se hnedka zapomenu, že mam psát stručně! :s: :s: Takže to shrnu, voda mi nerupla, zátka neodešla a kontrakce jsem měla. Ale Ty je třeba mít nebudeš. Oni Ti udělají císaře i bez začínajícího porodu. :||):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka