Přidat komentář

In reply to by Lenča 87

No, tak ta lady musela bejt teda nána obrovská! K tomu nenico dodat!

Ruce jsem měla taky připouteny, ale né nějak utažený, kdybych chtěla, tak jsem si je mohla normálně vyndat. Ale já byla radši, že byly připoutaný, protože jsem měla takovej třes, kterej nešekl zastavit, že by jim tam ty moje ruce lítali. :) A druhej den jsem z toho měla namožený záda, jak jsem se klepala, asi strachy, či co, ale zastavit to nešlo, ikdyž už bylo po všem, trvalo to pořád. Sestřičky řikali, že u některých jedinců je to normální stav, tak jsem asi byla jedna z těch jedinců. :s:

Jojo, mě to píchali v sedě, byla jsem schoulená jakoby do klubíčka, ale když přišla kontrakce, tak to se nešlo nehejbat a do toho ten muj třas, no děs, se divim, že mi to ta sestřička vůbec píchla dobře a že se strefia hned. No hned, řikali, že to píchnou a bude to za chviličku a mě to píchala asi 10 minut. Přišlo mi to docela dlouhý, s těma kontrakcema vydržet v klidu bylo teda umění.

Nohy Ti začnou odumírat až po chvíli. Já jí řikala, paní, dejte mi velikou koňskou dávku, ať fakt nic necítim, ona se smála a ať se vážně nebojim, že ten stres ubližuje malej a že je to zbytečný a že za chvilinku to začne hřát a pak už nic neucítim a až to začne hřát, zeptá se ještě, jestli už mi začínají těžknout a když jo, tak si ještě s malinkato fungujícíma nohama v pohodě lehneš a za chvilku nic nevíš. A pak to, jak si s těma nožkama hrajou se nelekni, to je fakt zvláštní pocit, když už je po všem. :s: :///:

Copak mimísek dělá, Kope? Moc se těšim na fotečky a pocity od Tebe! Já řvala jako blázínek, když jsem viděla prvně malou a tátu, jak je dojatej pak na chodbě. (u mě nechtěl bejt a stejně to stálo 2500kč, tak to za tu půl hodinku ani nestálo, já tam měla o zábavu postaráno. :) ) U klasickýho porodu řikal, že teda půjde, že to pro mně udělá, ale pak bylo vidět, jak si oddychnul, že tam nemusí. Prý by se složil, ale já myslim, že ne, je to silnej a statečnej chlapák. :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka