Přidat komentář

In reply to by Jaňulík 1

No když se to manželovi stalo tak to jsem ho ještě neznala, takže jsem si to s ním neprošla, ale v té době chodil s nějakou lady a ta když ho viděla v nemocnici s obvazy tak se s ním rozešla - fakt super útěcha pro kluka, který se znovu narodil.

To video jsem viděla už dneska odpoledne, nějak jsem na něho natrefila a je fakt že tam nejde nic vidět, spíše mě udivilo, že ta paní měla ruky jako by připásané. To jsi je měla taky připásané nebo jsi s němi mohla normálně manipulovat? A nohy máš taky volně nebo taky připásané?

O tom, že můžeš ochrnout jsem taky slyšela, byla jsem z toho chvilku mimo a opět uvažovala o celkové narkóze, neboť pracuji jako učitelka mateřské školy a být na vozíčku mezi dětmi, no nevím nevím. Ale pak jsem si přečetla, že je to malililililinkatá pravděpodobnost a kór přesně jak píšeš, nepíchá se to do míchy ale mezi bederní kosti či někam tam. No takže v sedě jo a jako když ti pak odejsou nohy tak jak se položíš? To ti snad někdo pomůže ne, nebo se musíš položit sama?

No nic jdu se pro dnešek už zase položit do postele, mám ležet stále s nožkama nahoře a celý den sedím u PC a mimískovi se to už taky mocnelíbí, kope mě o 106. Takže se tu napojím azse až zítra a přečtu si nové vzkazíky.
Za dnešní informace ti moc děkuji a jsem ráda, že se najdou lidi jako jste vy tady a napíšete mi jaký byl pro vás porod císařem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka