Přidat komentář

In reply to by Lenča 87

http://www.mojetehotenstvi.cz/pro-lencu-87

Myslim, že už se tady ukázalo snad všechno, co se těhulkování týče a nějaká moje jizva snad holky nějak nepohorší!
Máš skvělej pohled na věc! :one: Tak to má být! A holt si to šteštíčko malinkatý z nás musí odnést kus krásy, to k tomu patří, ale pak se na něj díváme celej život, jak nám krásně roste! :h: A na strijky se vyprdni! A 14 kilo? No to je parádní! :qu:
Když vim, ráda poradim, vim, jak jsem na tom byla já, nic jsem nevěděla a psala jsem si taky s jednou těhulkou a za to jsem byla ráda. Sice na jednu stranu jsem byla vyjukaná a řikala si, co asi tak tedko přijde, ale měla jsem to trošku jiný, ale o to to bylo hezčí, že to bylo lepší, než mi to popisovala! :dance: Takže se na moje popisováníčko moc neupínej, protože každej porod je jinej.
No konkrétně, co s plodovkou udělají, to nevim, ale slyšela jsem, jak tam něco odsávají, tak si myslim, že jak to fiknou, tak začne týct všude a to odsávají kamsi. Ale to fakt netušim, ale jelikož to nevim, tak jsem nic necítila a bylo mi to fuk, ať si se mnou dělají co chtějí. Před tim jsem nesměla jíst, abych nezvracela. Ona Tě celou dobu bude hlídat na monitorech ta sestra, ale když Ti bude na zvracení, tak si řekni, já jí to řekla včas, ona jukla na nějakej z monitorů, řekla no jo, asi mi padal tlak, tak mi šupla kyslíkovou masku a bylo mi zase fajnově! Pak mi dala to blítko, kdyby náhodou a to už skoro nic nešlo a jako mávnutím proutku se mi udělalo dobře! ;)
A našla jsem jedný holčičny tady císaře na videu, dam Ti sem odkaz, neboj, nic moc tam vidět neni.Ona žije, nebo žila v Itálii a tam jí povolili si to natočit. Teda jí ne, :s: ale jejímu manžílkovi. :///:

http://www.tvujsvet.cz/video/muj-porod-cisarsky-rez-m4wxcvoTJzU.html

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka