Přidat komentář

In reply to by Jaňulík 1

Neboj nepostrašila, ono je lepší někdy vědět do čeho člověk jde, když o tom nemá žádné informace. No osobně si myslím, že naše miminko bude malinké - ve 30tt. jsme měli pouze 1,34kg ale od toho 30tt žádný utz nebyl takže nevíím na čem te´d ve 36tt. jsme.
Jediné čeho se obávám jsou pak ty očistky, přece jen nemůžeš hned jít do sprchy a tu krev ze sebe smýt, tak by mě zajímalo jak dělají tot. Nasadí kalhotky na čerstvou ránu i s vložkou a pak ty vložky sestry mění nebo jak se to dělá? Nedovedu si představit, že bych měla 24 hodin ležet někde v "klauži" krve. Ne že bych byla nějaká cíťa ale přece jenom vím že ty očistky jsou docela nějaké infekční či co a ležet v tom bych nechtěla kór s tou ránou po císaři.
No u nás je možnost mít při císaři manžela, takže mě u hlavy bude sedět on a údajně anesteziolog, který bude hlídat zda jsem ok po stránce zdravotní. No taky se bojím toho že prostě ucítím jak do mě říznou - že ten epidurál nezabere napoprvý, tak doufám že mají nějakou taktiku jak zjistí že zabral - třeba píchnutím nějaké jehly do toho břicha nebo tak něco. Nedovedu si představit že by řízl a já to ucítila, bych asi umřela :D

No už aby to bylo za mnou. :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka