Přidat komentář

Ahojky,
tak já jsem zatím těhule, takže mé odovědi jsou zatím ve stádiu plánů, realita může být nakonec jiná...

1. Bydlíme v bytě, takže chůvičku vůbec nekupujeme. Sice je čtyřpokojový, takže dost velký, ale určitě se bez chůvičky obejdeme..
2. Místo přabalovacího pultu jsme koupili přebalovací podložku s pevným dnem, která se dá položit přes postýlku nebo vanu a pak zase někam opřít, aby nezavazela. Nechtěli jsme zybtečně dětský pokojíček zaplácávat dalším nábytkem a komodu (bez přebalovacího pultu) jsme měli z dřívějška.
3. Plenky mám koupené Sleep and Play do porodnice (ty nejmenší), pak dva balíky Pampers Active baby, mám i nějaké plenkové kalhotky látkové a až se mimčo narodí, uvidíme, co se osvědčí. Kamarádka mi doporučila i Huggies PREMIUM (musí to být premium, ty obyč jsou prý hrozné), kupuje i pleny z Lidlu i Tesca a je celkem spokojená se všema..
4. Miminko v ložnici mít budeme, ale - a to je právě ta fáze plánů, které se nemusí vyplnit - moc ráda bych, aby malej tak od 4 měsíců spinkal sám v pokojíčku, který máme hned vedle ložnice. Tak uvidíme.
5. Cestovní postýlku jsme nekupovali. Máme možnost si ji vypůjčit od švagrové, pokud budeme chtít, ale já si myslím, že v našem bytě je to zybtečné. No uvidíme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky