Přidat komentář

Ahojky tak odpovídám asi jako první?
1. náš tatínek je klasický "těhotný" tatínek...chodí s námi do poradny a na různá vyšetření..bere si kvůli tomu i volno v práci jen aby s námi byl vždy když se něco "děje". Byl s námi na každém ultrazvuku, protože chce vidět malou kdykoliv je to možné. Vybíráme spolu oblečky, okukujeme spolu různé věci pro mimi na netu, společně chystáme pro malou pokojík atd. Když mě píchne v bříšku kvůli zaraženým prdům :) tak se hned potí jestli s námi něco není a že hned jdeme k doktorce apod. Dobrovolně a dokonce s nadšením se přihlásil že se mnou musí být u porodu :s: . Je to prostě naše zlatíčko a jsem moc ráda že vše prožívá se mnou.
2. manželé jsme od 11. července tohoto roku a je starší o 2 měsíce.
3. s Terkou si povídáme hodně často, protože si myslíme že slyší úplně všechno. Říkáme jí jak se na ní těšíme a že jí máme moc rádi. Oslovujeme jí jménem, dokonce jí říkáme Terezko už od doby kdy jsme ani nevěděli že to bude holčička.
4. kočárek už koupený máme a máme ho na chatě, protože manžel je pověrčivý a taky kvůli místu.
5. pořízenou máme akorát kompletní :|P: ....jinak drobnosti. Chůvičku a monitor si pořizovat nebudeme..Terka bude spát ze začátku s námi v ložnici a pak až bude větší jí postýlku přemístíme do pokojíčku, takže si jí ohlídáme sami. Sestra už má 2 děti a tyhle dvě věci nikdy nepotřebovala a všichni to přežili :-),takže podle mě úplně zbytečné tohle nakupovat.
6. chutě nemám skoro vůbec...když už tak hlavně pistácie, kešu a různé směsi oříšků..sladké jsem nemusela ani předtím ani teď a když dostanu chuť na něco sladkého, tak si dám jogurt nebo si udělám pudink a hlavně papáme ovoce. Jinak třeba okurky s marmeládou nebo takové podobné hrozné chutě nemáme. Hormony si myslím jsou celkem v pořádku. Naposledy jsem si pobrečela u filmu Sedm životů s Willem Smithem (opravdu doporučuji shlédnout) a to v takové míře, že jsem to nemohla asi čtvrt hodiny vůbec zastavit. Zrovna mi na konci filmu volal manžel z noční a dost se vyděsil co se děje jestli se mi něco nestalo, než jsem ho po dlouhé době ujistila že mi nic není že se jen koukám na film, tak se smál :s: .Ale až ten film uvidíte,tak se mi divit nebudete.
7. zvířátko nemáme. Manžel je alergik
8. ne
9. ne
10.rodit budeme v Chomutově i když jsme z Mostu, ale když jsem slyšela hrůzné případy porodů, které se odehrávali právě tady u nás, tak nehodlám nic takového podstoupit. V Chomutově jsem předtím bydlela, tak to tam znám a i sestra tam 2x rodila a měla jen dobré zkušenosti. Nadstandard nechci...třeba se mi poštěstí že na pokoji budu sama (opět jako sestra) a když ne tak když vydržím porod, tak vydržím i pár dní s jinou maminkou :)
Tak bylo to vyčerpávající, ale snad to bude k něčemu dobré. Těším se na odpovědi vás ostatních..mějte se hezky a příště zas v jiné ankentce papa Šárka a mimi Terezka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka