Přidat komentář

:k: Krásné sluníčkové ráno ženy :a: Tak už jsem tu se svýma odpověďma na naší zbrusu novou-ještě teplou a čerstvou anketku ;) Takže asi takto:
1.Taťka Jíra s námi prožívá těhotenství od prvního dne kdy jsem mu oznámila že máme // na testíku. Byl moc šťastnej a pořád nevěřil. Mimi jsme si moc přáli a pilně jsme na něm "pracovali" :*O*: cca rok...Jaké bylo překvapení, když nám pan doktor oznámil skromnou větičkou "Jsou tam dvě"..že nebudeme čtyři ale rovnou pět?! :jawdrop: No a proto je jasné, že mé těhotenství prožívá taťka, syn i zbytek rodiny(tedy jak kdo) s dvojnásobným nadšením. Oba chlapi mi od začátku pomáhají s domácností (od té doby co vědí že jsem těhu, nesmím luxovat ani vytírat). Někdy jsou sice chvíle, že bych "dárce" :s: -otce mých dvojčátek přizabila..ale to je asi normální jev. Málo se o mě zajímá, málo mi rozumí, málo mi pomáhá a tak celkově vůbec ho nezajímám...Ale dávám to za vinu hormonům a přecitlivělosti v těhotenství..zkrátka trochu chaos :?
2. Budoucí taťka je můj manžel od roku 2000, jinak jsme spolu od září roku 1998(což mi taképřipomíná, že 18.9. máme 11.výročí :one: ) a je mez námi věkový rozdíl 7 let, Jírovi bude v listopadu 37 a mě bylo v lednu 30....
3. S našima zlatíčkama komunikuji denně a to od začátku, povídám si s nima, hladím si pupíček, zpívám (tedy snažím se vyloudit ze svých úst jakési tóny), pouštím jim muziku. Od té doby co víme že to budou chlapečkové a vybrali jsme jim jména je oslovuji jmény. Takže Samíčku, Bertíčku, Samulko, Berťulko,Samí, Bertí, Samiku, Albiku..lásky, miláčkové máminý, pusinky, koťátka, čertíci...atd :c:
4. :/;x: - to byla fuška :#o: . Sehnat kořárek pro dvojčátka za rozumnou cenu, s dobrými parametry a ještě s pěkným designem to bylo náročné..ale vyhráli jsme. :one: Sice si za kočárek připlatíme ale to se nedá nic dělat. Jde nám hlavně o pohodlí našich miláčků a na praktičnost. Přikládám odkaz na kočárek a i autosedačku ať se můžete mrknout. ;)
http://www.malvik.cz/Kocarky/kocarky-pro-dvojcata/Bumbleride-Indie-Twin…
http://www.malvik.cz/Autosedacky/autosedacky-0-13kg/Chicco-Synthesis-XT…
5.Výbavičku už máme z části..takže např. postýlky, komody na věcičky....a ostatní věci tak nějak máme po našem 8letém synovi(přebalovák s vaničkou) a i budu mít spoustu věcí půjčených od kamarádek..
6.A co se týče chutí, tak to byl mazec cca do 4.měsíce...nemohla jsem cítit natož jíst skoro nic..smrděly mi uzeniny, sýry,maso, a pak třeba sprchové gely, saponáty, parfémy..prostě mi nevonělo nic. Jediné co jsem byla schopna pozřít byl chléb s máslem a čaj či bálá káva...Pak jako když utne a vše se vrátilo do normálu...jen ta přecitlivělost ne..mám pocit, že mě rozbrečí naprosto všechno. Někdy bych uronila slzu i u reklamy na polívku...Jako zprávy kde je víc jak dvě špatné zprávy, smutný díl MASHe,CHIRURGŮ, RŮŽOVKY...natož film se s mutným koncem či happy endem je katastrofa..taky mi stačí, když se na mě někdo špatně podívá či mi položí "nesmyslnou" otázku...nebo mě dokonce okřikne či napomene..tak to jsme v absolutním "rozkladu" :§) :^O^: Jsem jinak děvče do nepohody a nic mě nerozhází, se vším si poradíma s každým jsem taknějak raz dva hotova..takže hormony dělaj svý....
7.Zvířátko nou...chtěli jsme psíka ale toho jsem rázně zamítla...4 chlapi a ještě psa??? To by bylo na větev..... }:)
8.Na porod se nijak vlášť nepřipravujeme..na 95% budu rodit císařem takže to nechám na paní mudr..konzultovat to budu zrovna příští týden v poradně. Tak Vám pak písnu co a jak bude..co nás čeká.
9. O předporodních kurzech jsme neuvažovali...a je to pro nás tak nějak zbytečné, pokud budeme rodit císařem...
10. Rodit budem v Motole. Jsme tam zaregistrováni a máme tam i svou novou paní mudr :*8*: . Je skvělá, úžasná a pečlivá. Motol jsme vybrali, protože jsme chtěli pro naše zlatíčka :°O°: :°O°: nějakou "lepší" péči..přeci jen chci pro naše :°~°: lásky to nej..a na Motol jsem slyšela od svých kamarádek jen samou chválu. A je to tak, chování a přístup tamních lékařů i ostatního "personálu" je úžasná. Neberou vás jako "práci" ale jako MAMINKU která se těší na své krásné a zdravé MIMINKO..popřípadě MIMINKA :cc): :cc): Nadstandart zřejmě nebude potřeba, protože tak jak to jinde vypadá jako nadstandart, tak je to v Motole na každém pokoji :one: Zkrátka je vidět, že je to "větší" nemocnice a na úrovni.
Takže doufám ženy, že jsem Vás neunudila a neuspala vás a že si brzy přečtu i další názory. :a:
Mějte báječný den plný sluníčka a optimismu :C]]: .
Sharonka :k: , Samíček :cc): a Bertíček :cc):

Krásný den Sharonka :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka