Přidat komentář

In reply to by Izabelka

Krásné ráno přeji holky, no chvilku jsem byla ještě připojená a pak jsem jukla jestli jsi ještě online a když jsem viděla že ne, tak jsem to taky zabalila a šla spát. Kdyby bylo po mém tak bych u PC seděla celou noc, jenže máme PC v místnosti, že když si rožneš abys viděla na písmenka tak svítíš do dveří mojim rodičů do ložnice a to pak se nedá spát. No a jelikož jsme početná rodinka (je nás pod jednou střechou 10 a v říjnu s naším mimozemšťánkem to bude 11) tak moje babička stále ponocuje a chodí otravovat, že to mám zhasnout a pod. určitě si to holky dovedete představit. Už aby bylo jaro a my se nastěhovali s Oldou do našeho domečku, kde budu paní svého domu. Jen aby jsme to do jara všechno stihli, je to všechno o tom kolik bude peněz. Kolik bude peněz tolik bude práce hotové :*[]: Jsem zvědavá kolik mi napíšou MD, snad to bude ten půlrok vyšší než pak RD těch 7600Kč.
Hned jsem se ráno dívala zda jsou o Danzy a Mišánkovi nějaké zprávy, ale nic jsem tam nenašla. No abych řekla pravdu nechtěla bych být v její kůži.
Leni a co ty máš za problémy s těmi krvinky? Zkus mi to nějak polopatě vysvětlit - hrozí ti předčasný porod nebo tak něco kvůli tomu?
Mě se strašně líbí jak všichni říkají, že těhotenství není nemoc a když se na to podívám z druhé strany, tak v těhotenství ženská podstoupí tolik vyšetření, testů a nevím čeho ještě, co za celý život nepodstoupila :c: Leničko pokud jsem to dopře pochopila tak bych si měla vzít židli, opřít se lokty o sedátko, odstoupit, roztáhnout nohy a vrtět se v pánvy, je to tak? Já slyšela, že pomáhají i kočičí hřbety, ale ty se mají provádět až později, neboť by mohly vyvolat předčasný porod. Je to fakt směšné, oni ti něco doporučí, ale vše až v pozdějším stádiu těhu, aby jsi neporodila předčasně.
Holky jak jste na tom s mazáním hráze a pití maliníku, či toho semínka? Já jsem se na všechno vybodla, nechávám to na přírodě. Možná si pak někde seženu ten maliník, ale na to mazání bych se mohla vybodnout. Hodně holek psalo, co se denně masírovaly a byly nastřižené a pak spousta co nic nedělaly a nůžky nebyly použity, tak jsem si řekla že na to kašlu. Moje ségra má porody 2 za sebou a ani jednou nastřižená nebyla, mamka když nás rodila tak byla trošku zašitá, tak uvidíme co bude čekat mě - pokud se vůbec dočkám přirozeného porodu.
Jinak když se ještě vrátím k tomu mému incidentu, můžu říci že jsem byla docela dost vyjukaná. Bála jsem se že krvácím, takový pocit jsem mívala vždy když jsem měla menzes a používala jsem vložky, člověk po hodině se postavil a úplně cítil jak z něho ta krev vytíká :00: jen jsem to ucítila už jsem letěla. Na záchodě to prozkoumala a zjistila, že asi nějaký výtok. Jednodenní, víckrát se už neukázal - zatím.
Jejda tak Izabelka má doma prvňačku, tak to si užiješ radostí. Za necelých 14 dní jim to začne. Ty prázdniny utekly jako voda je to hrůza. Mě čeká 1.září zahájení ve školce s našima dětičkami a pak jim týden budu číst pohádky na spaní a pak za týden v pondělí se s nimi na 3 roky rozloučím a půjdu na MD. Docela se těším až budu mít klid od práce. Někdy ty děti lezou opravdu na nervy :C]]: ale na druhou stranu jsou k sežrání.
Tak teď mi došla sms od kamarádky, která má termín 2.9. že je v porodnici otevřená na 4-5 a že jí jdou píchnout plodovku a to jsme se měli v sobotu sejít. Úplně mi naskočila husí kůže brr. Mám pocit, že si příští týden nakoupím věci pro mě do porodnice :s: Holky kupovaly jste si ty kalhotky na to jedno použití - takový ti síťovaný? Jestli jo kolikátku číslo jste si koupily? Mě se za celé těhu rotzáhla strašně pánev - čili boky a stehna, že jsem si musela kupovat kalhoty XL a kalhotky jsem kupovala L, XL (předtím jsem měla velikosti S,M jak kdy). Tak nevím jakou velikost vzít do porodnice.
Tak román jsem dopsala, tak si počtete :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka