Přidat komentář

Ahoj,
je to síla, jak to některé máte ...
My tedy nejsme svoji papírově, ale jinak jsme spolu 11 let. Tchán zemřel před 4 lety, byl to takový starý pán, nebyla s ním moc sranda, ale vídali jsme se tak 1x 14 dní a no problem.
S tchýní tedy kamarádky nejsme, ale vztah bych řekla, že máme dobrý. Nebydlíme spolu, ale má to k nám 6 km. Je taková více upjatá a bojácná, ale za celou dobu jsme spolu měly asi 2 problémy. Ten první si už moc nevybavuji, jen to bylo něco, že jsem kritizovala ze svého pohledu podnikatele a plátce a poplatníka všech možných daní náš "sociální" stát. Byli už důchodci, tak se jich to trochu dotknulo. Podruhé se stalo, že když jsme ji šli vyprovodit na bus, tak jsem se zapovídala s jedním hodně starým pánem a jí asi přišlo, že mě pán obtěžuje, tak mi povídá, ať spěchám domů, že tam na nás čeká tatínek, což tedy nebyla pravda. Tak z toho se nakonec vyvinulo trochu drama, kdy bylo mezi námi asi 14 dní ticho, ona se nám neozvala a ani přítel jí nevolal. Já jsem pak jednou vzala Matěje a stavila jsem se za ní a vyříkaly jsme si to.
Jinak si fakt nemůžu stěžovat. Matěje má ráda a on ji, teď v těhu nám i dost pomáhá hlídáním, nikdy nezapomene na narozky nebo svátek (kytka, čokoška), když k nám jede, tak vždy něco doveze (pár banánů, nektarinky, jablíčka,...). Sice si spolu nemáme moc o čem povídat kromě Matěje, ale zase na druhou stranu se do nás nikdy nepletla.
Takže já vlastně nemám ani čím rozesmát :one:

Lištička Kačka + Matýsek + mimi v bříšku

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky