Přidat komentář

In reply to by Simonaa

... jsi těhotná a to s citama dělá divy, ale mysli na jedno.... uhodil tebe... uhodí miminko? nechci říkat že to určitě udělá, ale... pokud udeřil těhotnou, myslíš, že ho něco zastaví????
v první řadě nejsi povinná jej uvést v rodném listu, když o to bude tak moc stát, může si zažádat o zkoušky otcovství...
navíc myslím že není správný tajit před tátou co se u vás doma děje... pokud na něj změní názor, jedině dobře a podrží tebe svou dceru!!! a navíc, stejně na to jednou přijde, že jste z něj s mámou dělali pitomce a pak se na tebe bude třeba zlobit a to tě bude taky mrzet, nebo se mýlím?
miminko ti nikdo nevezme... ale on by mu mohl v opilosti opravdu ublížit, nebyl by ani první ani poslední... miminka jsou křehká stvoření a potřebují lásku a spokojený domov a ne hádky a ubližování.... a ak to budeš řešit potom??? budeš ho omlouvat??? budeš si vyčítat??? nebo co uděláš???
pokud si myslíš, že to sama nezvládneš, svěř se rodičům... pokud se nechceš svěřit rodičům, můžeš zkusit zajít za psychologem a svěřit se jemu, existují anonymní linky pro ženy v tísni (bílý kruh bezpečí, DONA a jiné)
nebuď v tom sama a něco udělej, dřív než bude pozdě.... udělej to pro to miminko... když to nejsi schopná udělat pro sebe....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka