Přidat komentář

In reply to by Kašíkus

Určitě je naděje, neboj :) . U každé maminky je to tedy jinak, některým kojení funguje jako zázračná dieta a u některých to nezabírá, ale nemá cenu se tím předem stresovat. Jak píšeš, nejdůležitější je nešidit po porodu jídelníček, jíst časté porce výživných jídel a pít hodně tekutin, aby se mělo z čeho tvořit dost mlíčka a hlavně je důležité být pokud možno co nejvíc v pohodě, nestresovat se tím, zda miminko vypilo hodně nebo málo.
Psychika je při kojení skoro tou nejdůležitější věcí, když je maminka spokojená, tak je spokojené i miminko, protože má dobré mlíčko bez těch stresových hormonů :) . Miminku bude úplně jedno, jestli je jeho maminka měsíc po porodu štíhlá jako proutek anebo jestli jí zbyly nějaká těhotenská kila. Pro miminko je každá maminka tou nejkrásnější ať vypadá jakkoliv.
I psychika v těhotenství je důležitá, takže buď co nejvíc v pohodě, pokud je to možné hodně odpočívej a těš se na mimčo - aspoň u mě to tak fungovalo a je pravda, že Honzík byl jako novorozenec hodně spokojené a hodné miminko :) . Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka