já s tím pořád bojuju. strašně ráda vařím a peču, ale když vím co je v té kupované zelenině a masu... navíc dr mi řekla: hlavně mu proboha nevař!!! a doporučila značku hipp s tím, že to jsou švýcaři, kterým se dá věřit, vše si pěstují vlastní a dělají pravidelné testy, což u běžných potravin nikde není. ráda bych mu vařila, ale nechci do něj ládovat všechno to svinstvo -hnojiva, dusičnany, hormony z masa... tak stále vyčkávám a jen občas když mám opravdu chuť uvařím bramboru ze zahrádky a rozmixuju ji s UM na kašičku. nebo uvařím mraženou zeleninku baby mix a rozmačkám vidličkou. víc jsem zatím nezkusila. :(
já s tím pořád bojuju. strašně ráda vařím a peču, ale když vím co je v té kupované zelenině a masu... navíc dr mi řekla: hlavně mu proboha nevař!!! a doporučila značku hipp s tím, že to jsou švýcaři, kterým se dá věřit, vše si pěstují vlastní a dělají pravidelné testy, což u běžných potravin nikde není.
ráda bych mu vařila, ale nechci do něj ládovat všechno to svinstvo -hnojiva, dusičnany, hormony z masa...
tak stále vyčkávám a jen občas když mám opravdu chuť uvařím bramboru ze zahrádky a rozmixuju ji s UM na kašičku. nebo uvařím mraženou zeleninku baby mix a rozmačkám vidličkou. víc jsem zatím nezkusila. :(