Přidat komentář

In reply to by Anezka

ahoj Anezko,
no me se jmeno Emma libi moc... :) je to pro me to nejkrasnejsi jmeno pod sluncem :) Ja si take vic prala holcicku, ale jak sama vis.. jedine co bylo opravdu dulezite, aby byl mimisek v poradku... a z chlapecka bych mela stejnou radost.. :)
Jako jmeno jsem mela vybraneho Matyaska (Mattia) , ale reknu ti , ze ted uz bych dala asi jine... mam rada celkem tradicni jmena.. a take jsem hledela na to, aby se vyslovolala stejne nebo podobne jak v Cz tak v It...
JInak s tim , ze se citis na 105let.. ja samo obcas take.. zrovna dnes jsem ztahana jako kote.. a to mam jen jednu rostandu.. mit 4 tak nevim :)
JInak .. kakani , me oblibene tema :).. ja to mam ted s Emmickou to same.. kaka mi obden a v noci se parkrat budi placem.. z cehos mam nerviky na pochodu...nicmene, pred chvilkou se vykakala a mela to az za usima (bohuzel to neni metafora).. takze uz je tady v suchu a jinem pyzamku :)
JInak moc obdivuju , ze zvaldas 4 deti.... ono i ty holciny , co maji deticky 2 sklizi muj obdiv.. ja casto nestiham a to mam jen jednu treperendu... :)
tak pa a krasny podvecer
Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka