Přidat komentář

1. Nesnažili jsme se, právě naopak. Já mám koupený celý balení HA, ale protože jsem nezodpovědná a k doktorovi jsem se objednala pozdě - tedy až potom, co mi došlo poslední plato - řekla jsem si, že je začnu brát, až s další MS. No a ta už nepřisla... Ale je to supr, hrozně se těším!!!
2. Naštěstí mi zatím nic neschází, jsem v pohodě, ale několikrát denně zažívám bolesti v podbříšku podobný těm, co chodí před MS, akorát o něco silnější. Ale na to vždycky pomůže na chvilku si sednout na zachod, ikdyž tam nic neudělám, max. trochu učůrnu :-D.
3. Asi jsem nějaká obrácená, ale trochu blbě mi bývá spíš navečer. Prsa mám o něco citlivější než před MS, ale jinak jsou normální. A chutě taky žádný zvláštní nemám, takže zatím nic moc.
4. Nee, ještě jsem nic nestihla pořídit. Počkám, co mi doporučí doktor na první prohlídce.
5. S prací to mám takový složitější. Ke konci května jsem podala výpověď. Jsem na výpovědní 2-měsíční lhůtě. Teď nevím, co s tím mám dělat. Kdesi jsem četla, že abych měla nárok na materskou, musím mít odpracovanejch 270 dní. Takže asi kalendářní rok. No a to já nemám. Kyby se počítala aji brigáda, tak by to byl rok až někdy v září-říjnu, kdyby ne, tak dokonce až v lednu. To bych určitě nestihla. Tak nevím, jestli se mám pokusit tu výpověď stáhnout a jestli jo, tak jestli mám vedení říct, že to chci kvůli tomu, že jsem těhu.
6. Tak my jsme se o tom bavili už tak týden před tím zjištěním, že by to tam mohlo být a když jsem si včera dělala ten test, Bořa seděl vedle mě a držel mě za ruku.
7. Tak, kdybych si fakticky mohla vybrat, aniž by to nějak ohrozilo zdraví mýho miminka, tak bych asi chtěla o trošičku víc chlapečka. Jména ještě pořádně nevíme, ale pro chlapečka zatím vede jméno Marek a pro holčičku by to mohla být Barborka nebo Kristýnka.

Všechny vás moooc zdravím a přeju krásný těhu a zdravý děťátka!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka