Přidat komentář

In reply to by omonka

Ahojky Simi :a:  dneska jsme byly na kontrole+moč,vše o.k. jen chraptí,takže by jsme mohly 4.ledna do mš,kdyby náhodou tak je stejně Zděnek ještě doma.

U nás vánoce dobrý,nejvíc radosti měl samo Vojta z kola,pak tablet,no a telka už jede v pokojíčku u přenosnýho dvd usíná a ted tady máme všude Lego,Verča mu koupila el.zubní kartáček tak si i rád čistí zuby *smile*  ,já mám dovču,ale trávíme dny doma,s angínou nikde nelítáme :n: takže už jsem taky nějaká otrávená!!!návštěvy letos proběhly u nás.....včera tady byla Lenka dneska jde naposledy do práce,tak jsem jí pekla medové řezy,no a já už pokukuju po netu na cestovní postýlku a lehátko pro mimi,tak v lednu hned budu objednávat.

Simi co je to za skupinu?vůbec neznám :n:  asi nějaká vaše z okolí....ne?Já chtěla na koncert Kryštofa,je na Kladně v březnu,ale lístky totál do hodiny vyprodané :00:  takže si musím počkat asi až na léto na nějaký ten festival.

Dnes uvařeno máme od včera my guláš a Vojta špenát.polívku,mám chuť na bramboráky tak je asi spáchám k večeři,dostaly jsme sadu Tefal pánví tak je vyzkouším :one: 

Tak se mooc opatrujte,já jdu pověsit prádlo a odpo vyžehlit  :a: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky