Přidat komentář

Ahojky kočky :a: tak včerejšek ve školce dobrý-jen neusnul :n: tak prý jen odpočíval :one: odpo říkala ta mladá uč.že včerejšek dobrý,nezlobil,jen si to pokazil odpoledne,když jsem tam přišla tak řval a seděl sám u stolečku,měl na sobě cizí tepláky :00: a přitom svoje měl v šatně :?
Dneska ránko mi ta starší uč.říkala,že včerejšek super-že ani o něm nevěděla(klepala jsem na hlavu-nezakřiknout)a bačkory mu mám nechat,že se to všechny děti naučí,nebo pořídit tu dětskou lžíci(ale umělou)že se za čas vytáhnout a dětem to půjde lépe nazouvat!!
Maruško,Vojta si neumí utírat zadek :n: a včera mi říkal,že ve školce kakal,tak hned doma jsem mu sundala slipy a dívala se a kupodivu je měl čistý,tak jsem se ho ptala,kdo ho utíral,nejdřív řekl já sám a pak dodal že učitelka,tak nevím...ale určo kdyby sám,tak to má rozmazaný všude :s: a tohle prý nemáme řešit,těmto malým dětem s tím pomáhají učitelky :one:
Včera večer nám dojel tatínek a dneska v poledne zase odjíždějí,teď něco někde vyřizují.Takže večer jsem udělala k véče jen rychlovku krůtí játra na slanině :one:
Já jsem ránko šla ke kadeřnici v 8h,takže už jsem nebezpečně krásná :P a odpo na tu gyndu :00: o dio a dokoupit seznam do školky :00: a večer tady bude ségra a přespí :)
Venku docela kosa :( ránko bylo 13C,tak jsem dala Vojtovi čepici přes uši,takovou tu šprcku.
opatrujte se :h:
Tak Zděnek už odjel teď a bohužel musí tam zůstat i příští týden :( takže já musím zítra do práce a hodit řeč ze šéfem a poprosit ho,zda týden můžu dělat od 7h :? snad mi vyjde vstříc :? o dio,to bude hektický :(
dneska ve školce mají čočku s dět.párkem,tak to určo sní jen párek,čočku totiž nejí :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka