Přidat komentář

Ahoj Ivčo, tak u nás asi víš, jak víken proběhl. Stále jsme řešili ty příkrmy, ale jinak to bylo docela fajn. V sobotu jsem byla u našich, protože manžel byl v práci a včera už jsme byli spolu a jezdili jsme po vycházkách a byli s kamarády. Manžel má taky kolečkové brusle, tak jezdí s sporťákem (máme ještě chariota za kolo) a já za ním na kole, protože brusle nemám a asi bych na nich ani neuměla. Tenhle týden za námi přijedou dva kamarádi z Irska a jedeme společně na Lipno. Už se moc těším, budeme jezdit na kole a bude pohodička!!! Ptala ses posledně odkud jsem, tak já jsem ze Strakonicka a co ty?
Jinak za námi taky dneska přijede babička (tchýně) a bude jezdit s kočárkem. My máme vztah docela v pohodě, tykáme si už roky a je celkově moc fajn. Můj manžel je jinak v pohodě, samozřejmě je trošku otrávený, protože nemůžeme dělat úplně všechno, tak jak jsme byli zvyklí. Dříve jsme hodně cestovali a jsme celkem sportovně založení, takže zima, kdy se dalo jet s kočárkem ven jen na chvíli ho přímo zabíjela. Teď už je to ale bezva!!! Když je krásně, tak jsme prakticky pořád venku a díky tomu vozíku za kolo můžeme jezdit i na delší výlety, tak se pomalu všechno vrací do starých kolejí.
Prohlédla jsem si taky vaše fotky a moc vám to tam všem sluší. Natynka je krásná a pořád se usmívá. Vypadáte tam všichni moc spokojeně. Já takovýhle album nemám, tak budu uvažovat o založení. S tím klubem by to bylo fajn. Tak se měj moc hezky a díky za všechny rady. Papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky