Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:jawdrop: ty jo.. já tašku zatím moc neřeším a jen to co je na seznamu.. už jsem si ji postavila a hodila do ní vložky, plenky jednorázové, ještě látkové musím přibalit, čaj pro kojící, vlhčené ubrousky, ale to malé balení co bylo v prenatalboxu, dudlík, kdyby náhodou, taky z prenatal boxu, vložky do podprdy musím najít, někam jsem je založila, a jinak si vemu olejíček na strie, co používám,abych mazala pupík aby mi nevyskočily po prudkém zmenšení, kosmetiku pro mě sbalím až to příjde, nebo mi ji mamča pobalí a doveze, a jinak jednorázové kalhotky tam mám, jejda, toaleťák hned přihodím, a ručníky si vyperu a asi vemu jednu osušku a ručníky malé, tmavé, jejda a přezuvky (kam jsem dala ty žabky :? )
No a jinak v kabelce mám homeopatika, tak na rychlé zhojení spoléhám na ně a raději to nechám hojit samo, jen sprchovat. No a hlavně nezapomenout, aby mamča přivezla naušničky pro :girl:
Jo a jinak, jsem připabalila indulonu pro mimi, co byla taky v prenatalboxu.. kosmetiku pro malou neřeším,na papíru z porodnice máme fakt jen plínky pro mimi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka