Přidat komentář

Ahoj, naše Jituš ještě sama nesedí, takže na nočník ji zatím nedáváme. Jinak lozíme dozadu i dopředu, pořád pérujeme na kolínkách. Bohužel i večer v postýlce, když máme spinkat a také často v noci. Poslední týden je to u nás v noci horor. Každou hodinu je přetočená, péruje na kolínkách, brečí u toho. Kolikrát nespíme i 3-4 hodiny na ránem. Dřív neměla problém, kolem 20 h jsem ji dala do postýlky a sama pěkně usnula. Ale teď uspáváme i hodinu.
Zoubky zatím nemáme, umíme říct zatím jen "tata", umíme pápá, berany berany duc. Pořád kvičíme nebo pištíme. Nejoblíbenější hračka hrající opička na balónku, panenka a ovladače. Také ráda "čte", hlavně taťkovy odborné časopisy. Ještě máme rádi "ták jsem veliká", písničku "Až já budu velká bude ze mne selka" a hodně říkánek. Chodíme plavat, ale jsme teprve na začátku.
Náš režim: ráno vstáváme mezi 6.30 - 8 h, nakojím, hrajeme si nebo jdeme ven, pak spinká asi 1-2 h, na oběd papá zeleninku s masem, po 1-2 hodinách nakojím a jdeme ven. Venku si spinká podle toho, kolik naspala dopoledne. Někdy jen 40 min, jindy i 2 hodiny. Na svačinku dáme jogurt nebo přesnídávku. Koupeme kolem 19.30 - 20 h, nakojíme a jdeme spinkat. V noci kojím 2-4x. S tím jídle hodně bojujeme, sní toho málo, pořád by chtěla jen prso :) Na poslední poradně jsme vážily 8,560 kg.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka