Přidat komentář

In reply to by reina

ahoj, no Ty jsi zlatíčko, trouba je moje neeeeeeeeejkamarádka, také to tak řeším. Já jsem momentálně na konci 36tt, přes týden, než toto šílenství tu začalo jsem sama a můj muž, když už přijede na víkend, tak je na dietě (redukční+zdravotní - takže dva suchary, lučina a dvě rajčata je oběd) a já čekám dvojčata, takže mi stačí na žízeň vypít třetinku vody a mám žaludek až v krku, takže sníst třeba jogurt je na půl hodiny, fakt po lžičkách, mám na tu "nálož" hodně malé břicho, nikdo mi nevěří, že fakt dvě, takže utiskují veškeré vnitřní orgány, špatně dýchám a jíst ani nejde, takže nevařím, v myčce mám neustále jenom hrnečky od čaje, sklenky od mléka a lžičky od jogurtů a tvarohů a na zahradě plný kompost bioodpadu - ohryzků z jablek, slupek z pomerančů a grapů, okurek, zbytky paprik, takže asi takové je moje vaření :s: :s:
ačkoli vařím hrozně ráda, ale musí být pro koho, kdo to potom sní.
Takže bych si to i pro tu četu moc užívala, kdybych nebyla zavodněná jako blázen. ..... neudělám ani dřep, protože otoky mám po celých dolních končetinách - a že je to dýlka, když měřím skoro 190 cm :///: , momentálně otoky sahají až do pasu, nekecám za dva týdny jsem natekla o skoro deset kilo - přes nárty, kolem kotníků a až do třetiny lýtka mám strie - rudé - popraskanou kůži nemám jinde na těle, břicho v poho, fakt nikde nic, ale to co mám na nohách, to je fakt unikum. Dr. z toho v poradně byl fakt konsternován :00:
Včera jsem dělala četě guláš, předtím velký pekáč zapečeného květáku s uzeným a žampiony, dneska to bylo mleté s čínským zelím a k tomu bramborová kaše s nasekanými kopřivami :s: to celkem civěli, proč je kaše se zeleným listím, .......Ráda vařím jednoduchá jídla nápaditá, ráda sypu koření, hodně si pomáhám bylinkami, používám natě, kopřivy, ........hodně zeleninová jídla, protože maso jenom opravdu vyjímečně a to max krůtí nebo kuřecí a já tedy rybu(jakoukoli).....
z Tvých napadů určitě co nejdřív něco vymyslím.
koláč už je v troubě a vonííííííííííííííííííííííííí :s: díky díky
o tom muškátu to, ani nevím jak, ale vím, na to dávám pozor

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka