Přidat komentář

ahoj, tak na www.bpk.cz se dočteš důvody proč je dobré ji darovat, pro to jsem se rozhodla, ještě jsme ale uvažovali o tom, že bychom si ji nechali uskladnit pro sebe, v tomto směru zde fungují dvě firmy..... u jedné se to platí na dvacet let - skoro čtyřicet tisíc, u druhé se platí základ a pak každý rok za uskladnění, výjde to plus mínus podobně.
Ale díky převratům vrámci EU jsou pozastaveny odběry pro vlastní "použití", dokud nebudou jasné směrnice .......... přečti si to tady .........http://www.cryo-save.cz/
navíc, v současné době zatím není potvrzeno, že by se vlastní štěp dal zpět pro dítko použít, navíc pro spoustu nemocí hlavně hodně mladého dětského věku jsou vlastní štěpy naprosto nevhodné, protože základ choroby, která se vyskytne mívají právě už informaci i v tomto štěpu pupečníkové krve. To spíše se dá použít pro někoho naprosto cizího.
ptala jsem se na to několika odborníků - jsem pro darování, vlastní dítě o nic neobereš, je to až po porodu, nebolí to a s pupečníkem po porodu nakládají jako s odpadem, takže pokud to má skončit "v odpadcích" , tak proč to nenechat odebrat, co vím, komu by to mohlo pomoct. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka