Přidat komentář

In reply to by rumiska

Hele holky, rozmazlenán nerozmazlená, každé dítko je svým způsobem rozmazlané. Taky nesouhlasím s něčí výchovou nebo bych dělala tohle a tohle jinak, ale každá jsme jiná a máme jiné dítě tak co. Pěkně rozmazlujte, já to dělám taky. Už stačí jen ty hadry co Natalka má.
Jo a včera večer si Naty hrála na paní cvičitelku, zedala nožičky a dělala eh, eh. Tak jsem je začala zvedat s ní a nebudete věřit, neudělala jsem ani polovinu z toho co ona a měla jsem dost. Byla to sranda, pořád na mě koukala jestli to dělám taky. No a pak si ta mrška vymyslela, že je ve vzduchu začne natahovat, no tak to jsem nedávala.
A další věc, jdu dnes pověsit prádlo, tak ji položím do lehátka, a hned začala řvát. Tak vezmu hrkátko a hrkám nad ní a ona na mě čumí jako na blázna jestli mi nehrabe. Tak ji ho vrazím do ruky, pohled jako Matko jsi snad úplně blbá, s tím si mám hrát? A mrsk hrkátko přes celý obývák. No tak nevím jestli jsem s tím vojtováním nepřehnala. :-D Nedávno si nevzala do ruky nic a teď s tím háže.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka