Přidat komentář

ahoj, no já nevím, my osobně jsme jídlo tak šíleně neřešili, malej jí od roku vlastně skoro všechno, dokonce jsme i trošku solili od nějakých těch osmi měsíců...protože se to jinak nedalo fakt jíst :-) třeba maso a brambory bez špetky soli...no nic moc, fakt :-)
Ale s čím naprosto souhlasím je to, že by měli tvojí příbuzní respektovat tvá přání...je to tvé dítě a je jen na tobě, zda chceš,aby jedl tohle a dělal tohle, nebo naopak ne! A oni by to měli naprosto respektovat!!
Každé dítě je jiné, každá rodina je jiná a jak se říká...každý by si měl nejdříve zamést před svým prahem než začne kritizovat nebo vychovávat někoho jiného!
Moje tchýně i mamka jsou naštěstí naprosto v pohodě v tomhle směru, ale najdou se příbuzní nebo známí, co mají tendenci radit a tak nějak se posmívat tomu, že já s něčím nesouhlasím...nevím, možná je to tím věkem, že je mi 23 ( mám dvouletého syna a čekáme další mimi) a tak si myslí, že jsem podle nich mladá a hloupá...ale ony na tom byli úplně stejně, když měli své děti.
Takže tě naprosto chápu a docela i lituji, mě se pak děje to, že se mi k těm příbuzným nechce chodit, když se ho snaží přeučit za ty 2 hodiny návštěvy. Takže na závěr...pevné nervy a stůj si za svým názorem!!
Tak ahojky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka