Přidat komentář

In reply to by Janullinka

No tak ono je v pohodě, že přes prázdniny máme provoz MŠ uzavřený, takže mě vlastně cesta do práce a z práce čeká už jen dva měsíce, no a pak pokud budu ok, tak bych měla nastoupit aspoň na 1. týden v září, abych mohla dostat smlouvu na tu dobu neurčitou. Doteď mám totiž na dobu určitou a ředitelka mě tam za 3 roky chce zpátky. No a já od května mám začít zaučovat holčinu jak na pozici učitelky tak vedoucí stravovny, no a ta holčina je tak trochu schopná toho, že když nebudu mít smlouvu na dobu neurčitou mě to místo sebrat a já bych se po MD neměla kam vrátit,no a to nechce ředitelka dopustit, neboť je zvyklá na mě a musela by tu holčinu učit všechny věci od začátku, neboť ona narozdíl odemě má oděvní školu a o pedagogicke s profesního hlediska neví nic.
Takže holt musím nějak 2 měsíce vydržet a o prázdninách relax a pak 1. týden. Vychází mi to tak nějak, protože na MD můžeš jít nejpozději 6. týdnů před plánovaným porodem. Takže v září pokud mi neposunou datum bych měla možnost jít ještě na 14 dní. Ale my máme poslední týden v srpnu přípravný týden, takže by mi stačilo už ten týden v září. Uvidímě jak na tom budu po zdravotní stránce.
Gelovky si jdeš dělat na svatbu jo? To já jsem zvládla francouzskou manikúru si udělat někdy kolem půlnoci v pátek před svatbou jak sobě tak ještě svědkyni. Teď jsem taky přemýšlela nad těma gelovkama, ale nevím zda to má cenu, když stejně plesová sezóna mě v lednu letos mine :cc): budu doma s mimískem. No uvidíme co mi řekne v úterý pan doktor na ty moje kyčelní bolesti, pokud by mi raději doporučil odpočinek od práce tak dám na jeho rady, zdraví je pro mě nyní důležitější než práce. Holt by se pak nějaká našla.
No já doufám, že si ten můj dělá srandu a že kdyby bylo nejhůř tak taky dojede. No ono se říká že prvorodičkám, to stejně trvá dýl ten porod, tak uvidíme.
Už sis kupovala nějaký těhu kalhoty? Mě se v poslední době nějak moc nafukuje bříško, tak se chci v to úterý po něčem podívat, ale nemám ponětí jakou velikost si mám pořídit. Normální velikost mám 36-38, ale kupovala jsem si asi před měsícem rifle 38 a už jsou mi zase tak trochu těsný, tak bych si chtěla koupit ty s tím nadstaveným pasem, ale bojím se, že pak někdy v 8. měsíci mě to bude malý, neyznáš se v tomto trošku?
Tak vidíš, srdíčka jsou obě ok, tak jako u mě. Mě taky dělal EKG a bylo to v pohodě.
Tak pak písni jak jsi s gelovkami spokojená :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka