Přidat komentář

In reply to by Verusle

týýýý jo, tak to je strašné, tak dlouho tam čekat. Já to dělám tak, že tam manža ráno zaveze odběry, má to při cestě do práce, já si kolem poledne brnknu pro výsledky a pak až jedu do rizikovky, tak si vyzvednu nádobíčko na další upíření :)
Zrovna jsem se vrátila z poradny, no dopadla jsem dobře, já fakt budu přenášet :s: Doktorka si ze mně dělala srandu, že mně dají do učebnic :s: Na monitoru mimčo spalo, tak jsem tam musela poskakovat, ale stejně to nezabralo. Byla jsem napojená skoro půl hodiny, až ke konci se prcek teda uráčil a začal se projevovat, potvůrka jedna tvrdohlavá :s:
Já jsem si doma připravila na co všechno se budu ptát, ale nakonec jsem tou ordinací proletěla, že jsem toho půlku zapoměla. Ale vzhledem k tomu, že mi řekla, že budu ve 40.tt ještě škemrat o vyvolávání :s: tak si nemyslím, že by se u nás nějak zvlášť přihlíželo k té těhotenské cukrovce. Ale už bych ten porod vážně brala, no další kontrola 20., tak uvidíme, jestli do té doby vydržíme, ale "obávám se", že nejspíš vydržíme :s: Jo a dělali mi ultrazvuk jenom na průtok pupečníkem, takže vím prd, jak je mimčo velké. Prej až příště.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka