Přidat komentář

In reply to by x.lucika

Asi fakt jiný kraj - jiný mrav :)
A já jsem z obliga! Nejde mi o zdraví lidí přímo, neb sahám spíš na mrtvoly nebo na preparáty - skla pod mikroskop :D Politikaření se v mém oboru (patologie) vyskytuje opravdu málo :D Hlavně patologové jsou těžký pohodáři a je s nima velká legrace :)
To víš, na neslušné dr. blbce narazíš všude! Je dobré si zjistit, kdo má dobré recenze, pečlivě vybírat a chodit už jen k dobrým a hodným a osvědčeným, to pak k nim člověk chodí i rád :) Já svoji gynekoložku miluju! Dělá mi utz 1x za týden až dva, moc se stará (často špiním), řeší neplodnosti - hormonálně a sleduje folíky, spolupráce s CARem, sama je i genetik, je to špičková doktorka a hlavně lidská a hodná ženská! Sama má 3děti, tak ví nejlíp jak ženě-matce je.. a při utz mi hladí nohu jak má radost z miminka a směje se na něj :) A nevezme ani korunu - třeba někde dr. bere za přítomnost otce u utz 250kč - to fakt nechápu!
Sice si platíme zdravotní sociální - ale to je jen almužnička k tomu, co opravdu péče stojí! Nepřej si vědět radši co stojí když má člověk onkologickou nemoc, nebo operace, infarkt - což se stane nakonec skoro každému jednou, to jsou milionové položky, které jsme do systému nedali ani za celý život. Navíc hodně za špatnou situaci mohou farmaceutické firmy, které si řeknou co chtěji za cenu za přístroje a léky a nikdo je nekoriguje, jsou v balíku s velkýma platama a když řeknou tohle CT bude stát tolik tolik mil.ionů, tak s nimi nikdo nehne a špitál to z něčeho musí koupit, jsou to hajzlíci ty farma firmy.
Ale chápu tvůj přístup, ale taky to chce chodit jen k dobrým a osvědčeným dr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky