Přidat komentář

Moc jsem na tebe myslela! A zároven mi tě bylo hrozně líto, páč ty // byly nepřehlédnutelné a to bych ti snad ani neměla říkat, že když je v moči hcg na test, tak v krvi už jsou stovky... takže jestli ti ted naměřili tak strašně málo (to je skoro nula bohužel, bere se za těhu až několik set a výš), tak se možná něco chvilku dělo a pak ne :( (ono i ten charakter této pozdní ms s hnědým špiněním a černými sraženinami je spíš jiného původu než ms, u mě je dosud tenhle typ - špinění plus sraženiny, jiný než ms prostě) Vůbec si nedokážu představit čím procházíš! :( když jsem jela na silvestra do paříže, měla jsem strašně slabou druhou čárku, a přitom jsem vůbec nepochybovala a ani by mě nenapadlo že se může něco špatně stát! Přitom jsem špinila a měla děsný křeče v podbříšku. No to je děsný prostě, čím vším si ta ženská v životě musí projít... a jak je někdy ta cesta k miminku tak trnitá.
Prosimtě to víš že můžeš ke svoji dr. kdykoliv, k té naší můžeš přijít i jen tak z fleku bez objednání, že máš potíže prostě.. stejně by to měla vědět a mít zanesené, a aspoň by na tebe byla hodnější než ta dr. od Mulačů.
Moc Ti držím kočičko palce, at se brzy vzpamatuješ! A k naší dr. jdi, stejně byste měly probrat kdy začít třeba Clostík atd, změří ti sliznici.
Drž se, myslím na tebe!!! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka