Přidat komentář

tak to jsme na tom podobne, alespon se vztahem k tomuhle webu - spis taky procitam, a necham si poradit, sem tam nekomu poradim ja, ale zas tak casto na pokec tu nepisu, ono se to ani neda, a i tak doma tatka uz si ze me zacina delat srandu, ze jsem tu na tom zavisla, protoze ty stranky mam otevreny cely den (ale cely den u toho samozrejme nesedim:-). Me uz je taky 33 (v srpnu uz dokonce 34) a v cervnu cekame druhy mimi, doma mame uz 4 letyho Honzika, ktery uz se tesi na to nase miminko (co to bude vedet nechceme, takze jsme zvedavi, co z briska vyleze:-).
Jinak teda vitej, a mozna uz jsi postrehla ze holky cervnovy a cervencovy se tu schazi pod prezdivkou Cervici 2009, a jinak mame strasne hodnou dusicku, co se nam stara o seznamek - nasi milou Betat - tak kdyz tak mrkni do jejiho blogu, kdyby jsi se chtela pridat do seznamu (pokud uz tam teda nejsi).
Jinak gratuluji k chlapeckovi, a super ze mas doma takove dve princezny, co ti urcite rady s mimi pomuzou. To ja jsem se prave ted rozcilovala v pokojicku, jaky tam ma prcek binec, a ze ma silene moc hracek, takze jsem vytridila jednu a pul igelitky a hura s ni k babicce a dedovi (dnes maji prijet, tak jim to pekne napakuju s sebou, at si s tim hraje u nich) a pulka dalsi igelitky poleti do popelnice (to u jsou fakt takove kramy, drobnosti, blbosti a tak).
Tak se mej, a neboj ja jsme u Honzulky taky zkraje nejak spinila, ale pak uz dobry, ated podruhy je snad vse v poho, tuky tuk na drevo:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka