Přidat komentář

AHoj, jak to tak vypadá tak je pani doktorka ze staré školy. Dřív (za našich maminek) se neřešilo jestli děláš u pásu nebo v kanceláři. Teď je to jiné a je to dobře. Proč se stresovat a trpět nevolností a nebo zbytečnejma bolestma když můžeš být vklidu doma a užívat si těhotenství. Ono i doma je to leckdy náročné. Člověk se časem cítí jak tuleň a i obyčejné vaření je pěkně únavné a kolikrát bolej záda jako čert...
Je škoda že ti běží 3měsíční lhůta..holt jsi netušila jaká doktorka je. Zkus si sní znovu promluvit. Řekni jí že je ti často špatně, že se bojíš o miminko a že bys ráda byla doma..Ona sice může argumentovat, že toto nespadá do rizikového těhu, ale 99% doktorů ti neschopenku na toto napíše. Mě se teda gynekoložka ptala hned jakou dělám práci. Když jsem jí řekla v kanceláři s klientama (vymahačka dluhů) takže dosti stresující práce s docházením k soudu, tak mi hned nabídla zda nechci zůstat doma. Řekla jsem jí že ne že to zvládnu. tak mi řekla že kdybych si to rozmyslela tak se mám ozvat..zlvádla jsem to ale s dosti častejma stresama. Ono když ti nikdo po telefonu vyhrožuje že tě zastřelí neni zrovna nic příjemného.. ://:
Takže se nevzdávej a zkus to sní probrat..držim ti palečky..hlavně když svolí, tak jí nezapomeň říct o vycházky...alespon na 2 hodiny denně. Aby ses doma nezbláznila :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky