Přidat komentář

Pokud skutečně nemáš na to, abys zaplatila 30 Kč za poplatky, tak je zde systém podpory v hmotné nouzi a od poplatků bys měla být osvobozena.
Jinak soulasím s níže napsaným.
Ono kdybys tušila, jaké náklady ve zdravotnictví jsou, tak bys psala jinak. Z pojištění, které si platíš, je nikdy nepokryješ a poplatky už vůbec. Lidé mají pocit, že je zdravotnictví zadarmo, ale tomu tak skutečně není a nikdy nebylo, to je stále ještě komunistické dogma, které doznívá, ale nebylo pravdou ani tehdy...nadávat na to, že teď je to drahé, je holý nesmysl, protože kdybys věděla, kolik by sis za stejnou péči musela připlatit v zahraničí, tak bys mluvila jinak. Pokud je člověk velmi nemocný a k lékaři jde velmi často, existují ony limity a nepostihne jej to.
Takže pokud jsi v té skupině mezi, jako my ostatní, tak prostě jednou za čas někam jdeš a zaplatíš, ale hlady kvůli tomu neumřeme. Upřímně řečeno, pokud máš na to, abys měla počítač a platila sis internet, tak asi 30 Kč obětuješ též, ne? Nechci se hádat, jen mě rozčilují takové výkřiky, jako je tento. Klid a hodně sil k porodu přeje K.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka