Přidat komentář

1.Vstáváme kolem osmé hodiny skoro dalo by se říci pravidelně a jíma 1-2za noc max.
2.Přes noc spíme taky 10-12hodin a přes den kolem 3hodin rozdělený do dvou tří intervalů ale někdy spí i víc.
3.my to máme dost chaotické,ale někdy se zadaří a když se vzbudí dávám teplej čajík jíst většinou nechce než se vykaká:-) a když nekaká sní málo. Pak dám do křesílka umeju flašky najím se. pak si hrajem spíme bud doma uhoupu v kočárku a nebo jdu nakoupit..následuje obýdek..hraní chrápáníčkovětšinou dvakrát za sebou a mezitím krátší bdění a pak večer si hrajem...zlobíme,řveme,koupeme ,krmíme, zlobíme,knouráme,řveme a po psychickém vyčerpání všech usneme :!k: :!k: :!k:
4.Tak malej nemá deku na hraní, tak střídám ted už gauč jen se mnou sám by skákal dolů..ohrádku a křesílko většinou vydrží 10minut když déle je to vyjmečný je fakt že jak jsme doma oba zvyknul si asi že se mu věnujeme stále a sám se na dýl nezabaví tak střídám často a taky sedíme u pc a koukáme na minimax a žužláme hračku:-)
5.vám zodpovím až zítra jdem do poradny:-)ale 9kilo máme dle mě 100%
6.A my jíme nepravidelně ale většinou cca. 2,5hodiny když sjou to 3hodiny už většinou řve jak lev:-)a ráno dávám čajík svačinu přesnídávku kupuju ted sunárek a sní skoro celou velkou pak mlíko a nebo příkrm(kupovaný a vařím i domácí většinou sní vše:-) )a odpoledne už jen mlíko až do noci kaši se hodlám snažit dát ale bojím se po bramborách mu tuhne stolice a po kaši co jsem mu jednou dala se zabetonoval a nepomohlo skoro nic. A taky dávám od hippu šťávičky(hrušku,švestku) a granulovaný čajík od hippu(fenykl,heřmánek,jablko-meduňka) a když byl marod vařím i sypaný hařmánek s medem ten mu děsně jel:-) ale pití má rád jen teplé ...náš sralbotka:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka