Přidat komentář

In reply to by TerezkaCZ

no máma by těch mejch 6 zubů taky radši vyměnila za neprokousnutou bradavku (tahla čupr věc se mi totiž podařila minulý týden a od tý doby má máma ob kojení slzy na krajíčku - pořád se jí to ne a ne zahojit... tak mám fialovou pusu, protože si myslí, že jí ta genciána na to pomůže, ale zatím prdlačku)... čajíku vypiju tak 50-100ml denně, taky mi moc nejede, radši se sápu po mámě, přece jen není nad mlíko :)
oni ti dospělí jsou fakt divný, já úplně chápu, že tvoje kolečko je nejdůležitější na světě... já mám takhle důležitou kliku u dveří... víš, jakej je to vopruz, když na ni nedosáhnu a musím se furt někoho doprošovat, aby mě zvednul?
co v noci, jak se ti spinká? já mám teď nějaký blbý období a budím se tak po dvou hodinách... někdy mě máma zase jen položí zpátky a spí se dál, ale tak 2x-3x za noc pomůže až nakojení... to je věc... ani o tom občas nevím, ale vzbudím se a normálně stojím v postýlce a nevím, jak jsem se tam dostal a v tu chvíli jsem takovej zmatenej, že nevím, jak se zase dostat zpátky do polohy ležmo...
já už papám i větší kousky... miluju máminu rajskou - včera jsem dostal i kus rozňahňaný plněný papriky s omáčkou a zeleninkou... to byl žvanec... skleničky už nechci ani vidět!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka