Přidat komentář

Ahojky :) Ja jsem v 38. tydnu a skoro bych rekla, ze mam tasku tak nadefinitivno spalenou a vse nachystane tak 4 dny... Podle UTZ a prohlidek se nas maly nikam nechysta, tak jsem to vzala vsechno tak nejak postupne.
samozrejme mi uz za posledni try tydny v hlave lita, co bych asi mela nabalit atd, ale kamaradka me docela uklidnila, protoze zazila prekotny porod a nemela u sebe VUBEC nic a doma jen par hadyrku a kocarek s autosedackou a nejaky ten darek od bribuznych a zvladla to skvele! :) V nemocnici se o ni kompletne postarali, manzel privezl druhy den plinky, jednorazove kalhotky a vlozky a jeste Bepanthen a mezi tim se babicky postaraly o oblecky pro mrne na cestu domu z porodnice a o postylku a zbytek doladili behem tech prvnich par dni. Mezi nami, pokud zajdes do obchodu s kojeneckym zbozim, tak mas vybaveno cca za 2 hodinky, neboj ;)
Co se tyce kosmetiky, tak souhlasim teda, ze Johnson je shit. Sama jsem pro sebe a pro maleho objednala kosmetiku od Eone. Je to na prirodni bazi a hlavne neparfemovane, coz je moc dulezite pro cca 1-2 mesice kvuli vuni tveho tela pro to male a hlavne taky z prevonanych prsu deti pit nechteji a pak se clovek desne nadre... :/
Kosmetiku jsem uz poridila asi pred 4 tydny, protoze jsme si ji objednavaly na kurzu. No a plinky mame doma cca 14 dni.
Takze na zaver bych rekla, ze od toho 35. tydne je rozhodne zdrave mit minimalne sepsany seznam veci, co potrebujes do porodnice a doma rozhodne kocarek a postylku. Vse ostatni se da zaridit postupem casu a velmi rychle. Aspon tvuj partner bude mit paradni "funkci", az to pak vsechno bude on shanet a nosit domu ;)
Pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka