Přidat komentář

1.) 16.3.2008, 17:42 h - BARBORKA :girl:
2.) Bohužel na Štědrý den ráno jsme musela drasticky malou přestat kojit :§) :§) - dostala jsem velice silné prášky - ofouknutý tříklanný nerv :00:
3.) klasika polévky na všechny způsoby, dušenou zeleninku s masíčkem - také různé variace a už začínáme i opravdové omáčky, takže pomalilinku přecházíme na normální stravu. Ke svačinkám má ráda jogurty, přesnídávky, nesnáší pribiňáky!!!! :a\|:
4.) každý den mezi 17 - 18 h
5.) mezi 18-18:30 h
6.) 2x cca po dobu 2-3 h
7.) 7890g, 69 cm, 13.1.2009
8.) teď je nejoblíbenější jízda na sáňkách, to se chechtá jak blázínek a jinak doma klasika prohlížet leporela, hrát si s ní s hračkama, ale nejlíp to s ní umí naše Michaelka (4,5r) ta si s ní hraje na maminku a dítě a Barborka je pro ní živá panenka a tak si vydrží hrát jak já nevím co :\x:
9.) my máme lenocha, takže teď se teprve snaží lést - couvat! Jinak od 8 měsíce sedí sama. A umí takové ty klasiky (pacipaci, jak je velká, pápá, tiktak hodiny, posílá pusinky) Ale krásně začíná opakovat - první bylo deda :) a žvatlá mama, tata, baba.....
10.) ještě jinde nespala, ale půjčuji ji samozřejmně rodičům a jelikož bydlí ve stejném domě jako my, tak už babička několikrát uspávala a my s taťkou jsme byli do noci na véče... :hu:
11.) tatínek pomáhá opravdu hodně, nejvíc se hraním a to s oběma holkama :\x: a pravidelně koupe - to je jejich rituál :)
12.) jelikož je Barunka moje druhé dítě a tudíž jsme již 5-tým rokem doma, tak už se opravdu těším do práce a další miminko neplánuji, je to sice špatné říkat, ale ani nechci! Už bych chtěla začít pracovat na kariéře.... Malá půjde určitě do školky, v místě bydliště máme moc hezkou školku, se kterou jsem velice spokojená, protože ji navštěvuje Michaelka, takže máme s ní dobrou zkušenost!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky