Přidat komentář

Já se taky přidám k anketce, ať má Natálka co vyhodnocovat :///:
1, 2.1.2008 14:18
2,Kojila jsem plně 2 měsíce, pak jsem do 3 měsíců dokrmovala a pak nám vyschnul zdroj :(
3,3x denně mlíčko (Beba), večer zahuštěné kaší, jogurty Activia a ovocné Hollandia (jsou bez chemie), vanilkového a jahodového Lipánka, přesnídávky, ovoce, rohlíky, chleba, k obídku má nejradši kupované příkrmy, od mamky jí to moc nejede, ale pomalu si zvykáme, nejradši má špenát s bramborem a fazolky s rajčaty. Občas jí dávám dětský sušenky nebo Bebe a sem tam Kinder čokoládku :a\|:
4, Většinou v 19:30
5, ve 20 h
6, záleží to na tom, v kolik se ráno probudí :'zz): když se vzbudí do 8h, v 10h usíná a odpoledne pak jde spinkat ještě jednou, ale když ráno vstane po 8h, jde spát až po obědě a pak už nechce :n:
7,na kontrole v 1 roce nám naměřili 80 cm a váží 9,93 kg.
8, ráda si prohlíží knížky, hlavně se zvířátkama, už jich hodně pozná a popíše. Má moc ráda krtka, tak na něj občas kouká, má ho taky pěnovýho na lednici a na dveřích, říká mu "ketek" :s: ráda si jezdí s autem, vozí v něm panenky a plyšáky. Taky ráda tancuje, má hracího pejska, tak si vždycky pustí nějakou písničku a paří :s: No a nejradši si hraje s mamkou a s taťkou, válíme se spolu na posteli a rošťačíme, Julinka mi hledá pupík, říká "pipík" :s: nebo jí honím po bytě a to má pak záchvaty smíchu :c:
9, už pár měsíců chodí, hodně už kecá, říká "mami, tati, babi, děda, teta, Elí a Ájí - to jsou psíci od našich, auto, mimi, halo - telefon, my- myš nebo míč, bác, pere - vždycky když zapnu pračku, říkám jí pračka pere a ona teď sama říká pračce "peue", umí popsat spoustu zvířátek - pe - pes, mike - mikeš, náš kocour, bába - žába, bů - kravka, opi - opice, pták, vyby - ryby :///: jinak už dává pusinky, dává nám i panenkám napít a najíst, má moc ráda děti, kachničky a psy :c:
10, spíme pravidelně u našich, chodím jeden den v týdnu učit, takže jí hlídá moje mamina a je to úplně bez problémů. Jinak když potřebuju, hlídá i druhá babi nebo teta a Juli je v pohodě, je zvyklá mít kolem sebe spoustu lidí, tak si ani nevšimne, že tam mamina není, ale když pak přijdu, máme obě velkou radost :h: a vítáme se, jako kdyby jsme se neviděly rok a přitom to je pár hodin :h:
11, taťka je dost pracovně vytížený, ale jakmile je doma, malý se věnuje, hraje si s ní, pomáhá při koupání, krmení, no je to taťka šikuláček :one:
12, zatím nic neplánuju, ale určitě nechci, aby Juli byla jedináček a v tom jsme s přítelem za jedno, ale kdy přibude další děťátko ještě nevíme a ani to moc neřešíme. Nejdřív bych ale byla schopná vysadit antinu až když budou malý 2 roky a více. Jo a ráda bych 3 děti :c: Já sama jsem ze 4 a přítel je ze 3, takže v tom jsme se taky shodli :h: Jinak až budou malý 3 roky, jestli to půjde, začne chodit do školky, má ráda děti, takže myslím, že se jí tam bude líbit a navíc si musí zvykat na kolektiv a na nějaký řád předtím než půjde do školy. Já se pak vrátím k učení, bude to asi časově nejvýhodnější ;)
super anketka ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka