Přidat komentář

In reply to by Kytiii

kytiii ... nedekuj - my mame zac dekovat, pac sme rady, ze te tu mame!!! :h: :h: :h:
(a to se vsadim, ze nemluvim jenom za sebe, ale i za ostatni a dalsi maminky) ;)
no boj s vetrnymi mliny to nekdy je - to mas teda pravdu. ja taky obcas rudnu rozcilenim }:) , kdyz to slychavam vsude kolem dokola - "slabe mlicko, malo mlicka, mlicko proste prckovi nestaci, tak sme museli zacit dokrmovat UM" (a to se jedna treba jen o par dni stare miminko)! :n: a pritom staci tak malo, vid??? ;)
jenze v realite to funguje bohuzel tak, ze nekdo ty rady snad ani slyset nechce, tak to je potom tezke - komu neni rady, tomu neni pomoci. :n:
nicmene verim, ze je stale jeste spousty maminek, ktere si ochotne poradit nechaji a velmi rady a to pak ta snaha stoji za to. :\x: ja sem se taky stala vasnivou propagatorkou kojeni a vsechny kolem blaznive presvedcuju, aby maminky v mem okoli delaly vse pro to, aby to fungovalo. :q: :h: - vzdyt jde preci o ten nejvetsi dar, ktery muzes svemu miminku dat, no ne??? ;) :q: :h: :k:
tak at se vam dari, brouckove. posilame pusinky:
SHARANE+LUCINKA :h:
PS: to nocni kojeni je opravdu unavne, ale jak ho minimalizovat nemam tucha - nam to slo tak nejak samo od sebe a 1x je u nas proste standart. z druhe strany - v noci to jde zase jako po masle a nocni kojeni je preci moc dulezite na tvorbu mlicka, vid? tak treba se to u vas casem nejak srovna - drzime palecky. :one: paaaaaa..... S+L :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka