Přidat komentář

Ahoj, já se teprve na roli maminky připravuji (začínám 34tt), ale k Vánocům jsem dostala knížku od Petra Fořta, Aby dětem chutnalo. Já sama se snažím jíst docela zdravě a on tam popisuje, co vařit malým dětem, tak aby se předešlo alergiím a dalším problémům.
Radí cca do 2 let vypustit pokud možno vše co je na bázi kravského mléka - má příliš mnoho bílkovin a hlavně hodně laktózy (mléčného cukru) a je velkým alergenem.
Jáhly a rýži (loupanou) doporučuje 100%. U té špaldy a ovesných vloček bych byla opatrná kvůli vláknině - trávení malých dětí ještě není připraveno na její zpracování a způsobuje pak nadýmání apod. Jinak říká, že každý den nemusí být nutně odlišné jídlo, stačí vybrat správné suroviny. Kdyby jsi si chtěla pročíst názory jiných maminek, mrkni naa zadej Petr Fořt do hledání. Je tam dost zkušeností. Třeba by Ti tam poradily i nějaký receptík.
Sice jsem Ti neporadila, jak ty kašičky připravovat, ale určitě je to správná cesta. Docela jsem se s jeho názory ztotožnila. Škoda jen, že tam není více receptů.
:a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka