Přidat komentář

Jsem toho názoru, že pokut to chce dělat, tak bych ho nechala. Nše malá se začala posazovat za ručičky ani ne ve dvou měsících. A po měsíci jsem jí nedokázala donutit, aby jen ležela. I kočárek měla lehce přizvedlý, jakmile jsem ji položila řvala jako tur. Na prohlídce ve 4,5 měsících se místo přitažení do sedu zapřela za nohy a postavila se. Všimla jsem si předtím, že to dělá, ale aby to udělala u doktorky, jsem myslela, že mi vynadá...a ona koukala jak blázen. Samozřejmě, že pokud bych ji do toho nutila, je to špatně, ale jek jí v tom mám zabránit. Tak jí mám nechat dělat to, jak sama chce.
Oproti tomu kamarádky MUDr. byla absolutně proti tomu a jejich malá se mohla posadit až v 6měsících. (mluvím o posazování, ne že by sama seděla). A zdá se mi, že to je fakt zvláštní, nechat ji (jak jsem to viděla i u naší ve 4m) zvedat hlavičku, když leží na zádech, neposadit si ji na sebe, když se tak trápí a snaží se.Nejsem doktor, asi podle někoho je to špatně pro vývoj.
Jak jsem malou nechala se přitáhnout do sedu, ve 4m se výstavně přetáčela, dokáže se poodstrčit na bříšku pro hračku, a teď v 5,5 měsících otočí se na bříško, přítáhne se, klekne si a přitáhne do stoje... A sama bez maminky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka