Přidat komentář

In reply to by Tesa

Ahoj Toníčku :a:
To jsem ráda, že jsem tě tu potkala, už jsme tu nepokecali tak asi sto let :s: S naší mámou teď není skoro řeč, furt mele o vánocích a mě už to pěkně nebaví... chápeš to? Já tady dělám takový pokroky a ona furt nějaký vánoce :00: I když ten Ježíšek musí být teda fakt frajer, když zná takovou spoustu dětí, musím si ho tady vychytat a poptat se ho :one: A s tou krabicí to znám, my jí máme v pokojíku už od pátku a máma do ní pořád něco dává, tak jsem zvědavá, co z toho nakonec bude :one:
No, já zatím mlíčko, máma se mě snaží oblafnout čajem, ale smrdí to bylinkama a to teda ne, to do mě nedostane nikdo. Paní doktorka dala máme nový barevný pytlíčky s novýma příchutěma, ale mě teda v žádným případě neoblafnou, tu obarvenou vodu do mě nedostane nikdo... kaše prý zatím nepotřebuju, co jsem se nedala zlomit a vyválčila jsem si flašku, tak spím klidně celou noc, sem tam se proberu na nášup, ale pak spím až do rána, rekord mám 14 hodin se dvěma malýma baštama :'zz): ale to se nepočítá, jen jsem vysosala flašku a spala zase dál :///: po novým roce jdeme zase k paní doktorce, tak mám slíbeno, že pak dostanu nějakou jinou baštu. Ale ať si nikdo nemyslí, že se vzdám mlíka - to ani náhodou :n:
Hele Tondo, to pasení vůbec není špatný, já nejradši pasu koně na máme, můžu jí tak celou seslintat :!k: a to si piš, že co se týče slintání, tak nemám žádnou konkurenci :///: Kačenka sedí sama, tak chci taky, ale nejde mi to :n: Představ si, že ze sedu se dají sebrat hračky a trénovat s nima házení do dálky! Navíc rodiče asi nikdy nic podobnýho neviděli, protože podobný kousky vždycky vítají s obrovským nadšením! A ten rozhled! Dnes jsem takhle seděla mámě na klíně, z ničeho nic se předklonila a sebrala kytku i s květináčem - to bylo radosti, když všude okolo byla rozsypaná hlína :!k:
Tak se měj krásně a až máma přestane vymýšlet kraviny a lítat jak zběsilá po bytě, tak se tu zase ukážeme.
Pa Týnka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky