Přidat komentář

In reply to by aga-aga

no to zase takovej není! Ale čumím!! Já prostě začínám mít depky, tak mi stačí málo a z komára dělám velblouda.. prostě jsem si vzala do hlavy, že jinej den než dneska se to koupit nedá a tak to byl pro mě v tu chvíli konec světa!!
Tebe je mi moc líto, to já nic v podstatě nemusím.. ale začínají mi zkoušky ve škole.. měla jsem udělat přes svátky seminárky atd.. nemám VŮBEC nic! A na jednu stranu je mi to jedno, na druhou už mám nervy!! To je těžký a tak se to prolíná všechno do kupy!!
Ale dostala si mě,.. kolik máš CS?
Já totiž mám dneska celej den tam dole dost divnej pocit, jako bych cítila jak se mi něco s tím čípkem děje a hlavně taky takovej pocit, jako kdybych měla bejt otevřená.. nevím, jak to popsat, tak to píšu takhle.. pořát myslím na tu kontorlu, která mě čeká až za týden.. taky mám pořát hrozně tvrdý břícho..
tak snad jsem v pohodě..
Teď mám pocit, že moje nervy oproti tvým starostem jsou nic.. a hrozně ti rozumím.. Já se taky bojím, jakej malej bude.. prvních 7 měsíců jsem jen brečela.. teď skoro měsíc pohoda a dneska zas!! :( Tak mě bábína pořát děsí,.. že budu muset malýho nosit pořát na rukou a že se nevyspím.. že bude pořát plakat a bude neklidnej.. a pak od manžela pořát slyším, že se nebojí porodu, ale bojí se mě.. až mě to chytne... že to se mnou nevydrží a to mi taky přijde šílený.. psychická podpora jako prase!! Bojím se, že když budu kňučet, že mě to bolí, že po mně bude řvát nebo něco.. prostě ten strach z porodu ještě víc zhoršuje a každej druhej večer už jsem načatá.. chce se mi bulet, jak se bojím.. ale nemůžu mu to říct.. :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka