Přidat komentář

In reply to by sharane

Jasný, musíme přeci vědět, že ji máme :s: :c: Tak nejradší má jídlo, jak vidí flašku, vyrobí hollywoodský úsměv a táááák se jí rozzáří očka až mě srdíčko poskočí, ze začátku mi teda bylo dost smutno a celé jsem to obulela, ale pomalu jsem se smířila s nečekanou a hlavně neplánovanou situací. Chtěla jsem kojit co nejdéle a myslím, že jsem udělala maximum, ale bohužel to už asi lepší nebude :n:
No jinak miluje lidi, nedávno jsme byli dělat odbornou porotu kámošce při výběru svatebních šatů a Kristýnka všechno pěkně komentovala a hned se stala miláčkem všech přítomných, mimo kámošky (láska na první pohled) okouzlila i její sestřenku, babičku i paní v půjčovně. Taky miluje nakupování, ale jen v případě, že jí vytáhnu z kočárku a jdeme spolu :girl: a doma je to ďáblík, nejraději dělá to, co nemůže - takže jde po mobilech, počítači a večer místo spaní raději sleduje se zatajeným dechem televizi, nejraději s tátou na kriminálky (nevím, co z ní jednou bude). Taky má ráda pózy před zrcadlem, to miminko na druhé straně jí fakt fascinuje! A v nestřežených chvílích se vrhá po všem, co je okolo zrcadel, v chodbě jsou to moje zkrášlovadla a v koupelně hlavně tyčky do uší, vždycky drapne krabičku a jediným škubnutím ji rozsype po celé koupelně :s: A je unešená z malé skříňky pod zrcadlem, dokáže jí otevřít a pak se sápe po holítkách a jiných tretkách, co tam máme :s: No a svojí kosmetiku taky ráda zkoumá, ale má smůlu, mám přebalovák na postýlce a věci vedle na skříňce, tak je to zatím daleko. Ale prča je, že když na přebalováku pase koně, loví rukama obrázky brouků a rozčiluje se, že jí nejdou strčit do puseny :c: Ale objevuje i svoje hračky, občas vydrží pod hrazdičkou a bere na milost i chrastícího motýlka a teď si zamilovala plyšovou kravičku :c: A když se dostatečně vyspinká na odpolední procházce, musím jí zvednout opěradlo a nechat jí sedět, aby viděla, co je okolo... no je to prostě ženská, jak má být :girl:
No, jsem zvědavá, jestli se něco vyklube... teplotka jí sice spadla, ale probudila se a nechtěla spinkat, zabrala až po dvaceti minutách ve vaku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka