Přidat komentář

Ahojky Deenah, dlouho jsem tě tu neviděla...jak se máte? No koukám, asi jako my. Štěpánek má dneska dva měsíce a je to lump.
Přes den skoro nespí, je nevrlej a bulí, když po dvouhodinovým mučení maminky konečně usne, spí jen půl hodiny a to přesně na minutu, pak je zas nasranej, že nemůže spát a tak to jde dokola.
Strašně moc jí, už mi vypije 190 ml a za dvě hodiny by jedl znova, to všechno je tím, že nespí.
Večer boj v postýlce, aby usnul, objevil totiž ručičky a tak si je obě sjíždí, ale šíleně a do toho pobrekává, už mu je zasouvám pod peřinku, ale to řve ještě víc, ani dudlík nepomáhá. A těch ran, co si dá, jak s nima háže a je zeškrábanej jak já nevím co. Musím ale říct, že nakonec opravdu usne a sám, ale po dvouhodinovým mučení, držení ručiček, cpaní dudlíka do pusinky...je to děs. V noci se budí až vlastně k ránu, nacpe se, krne si jak starej chlap, položím ho do postýlky, pohladím, přikreju a on se cuká, kope, vzteká až usne. Zatím tohle funguje, ale jinak je to na hlavu. Na rukách ho nenosím, jen když brečí a nebo se chce mazlit, hodně přes den, spíš ho hodím přes rameno a on kouká, ale chovat ho klasika, to nesnáší, hned řve a navíc už má 6 kilo, takže má ruce i tak jak opice a záda..o těch nemluvím...
Kočárek nám funguje přes den docela jistě, ale je už zima, takže max půl hodiny venku a jak přijedem domů, stačí na zahradu, už je vzhůru.
Snad se nám to po třetím měsící zlepší.
Mějte se..a držte se

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka