Přidat komentář

In reply to by Verusle

já si to z té průkazky opisovala, ale koukám že šikulka neuložila...
ale stejně tam byly nereálné počty = hrozně nízké... nevěřím že cca 3 dupačky (tam bodyčka vůbec neřešili) by mi stačily - jak to tady sleduju, některé píšou že u každého přebalování museli i převlíkat, a že se přebaluje tak co 2-3 hodiny ze začátku... no a přece nebudu prát každý den!!! (teda, pokud nenaplním pračku).
jinak zatím toho moc nakoupeného nemám - nějaké oblečení, avent dudlíky na 0-3 měsíce ortodontické a noční (kamarádka co má mimi mi spíš doporučila dudlík od NUKa, ale prý hlavně silikon), a jedna z prvních věcí co jsem koupila je i dávkovač na sušené mléko a podobné nesmysle - takový ten se 3 oddělenýma políčkama
jednak budou vánoce (snad něco dostanu, ale nevím nevím :( ), jednak si říkám že do května času dost, navíc nevím co a jak bude s bydlením, takže se mi nechce jenom bezhlavě nakupovat, a pak to event. stěhovat přes půl republiky.
ale jo, koukám i na nabídky postýlek, přebalovací pulty a podobně, ale s oblečením se musím držet - opravdu se objevují hlavně zateplené věci, a to se mi moc brát nechce...
kočárek taky nevím, zvažuju několik možností, teď mi kamarádka nabídla svůj použitý za fajn peníze, jenom čekám na bližší detaily ke kočárku. nový asi kupovat nebudu, spíš vezmu něco z bazáru, a asi budu hodně koukat mj. i na váhu - přece jenom se s ním budu tahat, a mám se ráda :). no a autosedačka - hodně často je součástí kočárku, ale já ji asi nevyužiju z jednoho prostého důvodu - jaksi nemám auto :)
drž se, a ještě jednou díky za téma... sama jsem přemýšlela!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka