Přidat komentář

Ahojky, vím že máte problémy s mlíčkem... ale URČITĚ se to brzo zlepší!!! já měla taky uřvaný mimčo, co v noci nespalo, přes den nespalo a já nejen že musela fungovat, ale ještě jsem musela dodělat nějaký zkoušky ve škole a normálně pracovat! po 2 měsících jsem byla zralá na provaz... a pak náhle... jako když mávne kouzelným proutkem (vlastně asi tak týden se to postupně zlepšovalo) jsem doma přestala mít uřvánka, ale miminko... který je přesně tak spokojený, jak spokojená je máma... miluje akci, společnost a nesnáší, když nic nedělám (třeba koukání na televizi, nebo sezení u počítače)
nakonec paní doktorka zjistila, že má hlad a začali jsme přikrmovat (tak hlad neměl, ale já měla depky, že přikrmuju, takže prašť jako uhoď :) )... pak jsem po dlouhé době příkrmy zrušila a kojíme do teď (ale to je jiná pohádka)...
Nám neuvěřitelně pomohl koala baby vak... od 5 týdnů jsem ho v něm nosila... a spokojenější miminko by pohledal... po několika dnech nošení se mu neuvěřitelně zlepšilo nejen spaní přes den, ale i v noci a já se konečně vyspala! mimi v něm je sevřený, cítí mámu a je spokojený... a vlastně pořád v polospánku :)

...myslím, že ten tvůj drobek nebude mít možná dovyvinutý trávicí trakt, takže ho pořád bolí bříško... ale i tohle se změní, časem se mu to tam taky urovná (nebyl by první mimi s podobným problémem)... a i na takový potíže vak pomáhá...

za zkoušku nic nedáš! a hlavu vzhůru... (taky nejsi první maminka, co je na prcka sama - já od partnera utekla, když jsem byla ve 4. měsíci)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka